sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Suloinen sunnuntai
Sunnuntai-lounaalta oli pakko napata muutama kuva, maisema Mamman luona oli niin kaunis ja talvinen. Ja ruokakin maistui.

Viikonloppu on ollut mukava. Olemme käyneet hakemassa taitoluistelukilpailuista inspiraatiota harrastuksiin. Ajattelin, että Siiri innostuisi asiasta kauniit puvut ja kampaukset nähdessään. Illalla sitten piruetti pyörikin vinhasti olkkarin lattialla villasukat jalassa. Onnista sen sijaan on kasvanut oikea Jukuri. Isi koittaa sinnikkäästi piirtää maalivahteja, joiden paidassa lukee JYP, mutta poika on valinnut joukkueensa. Toistaiseksi kuitenkin vetoja harjoitellaan vielä pihapeleissä maailman mestarin vanhalla mailalla -terkkuja entiseen naapurustoon! Ja hyvin lähtee...

Perjantaina tein retken. Matkaan piti lähteä seuran puutteen vuoksi yksin. Piia, kyllä tuli jälleen ikävä niitä yhteisiä retkiä, joita teimme ympäri maakuntia. Saalis oli kuitenkin melko hyvä täälläkin. Ostin suloisia Green Gaten keittiöpyyhkeitä, jotka ajattelin ommella/ompeluttaa liinaksi. Noissa ruuduissa on ripaus vaaleanpunaista kuin lupauksena keväästä. Lisäksi ostin saman sarjan kahvikuppeja. Viikonlopuksi hankkimani tulppaanit alkavat jo näin pyhänä väsähtää, kestävät harmittavan lyhyen ajan kauniina. Kotiin tekisi muutenkin mieli hankkia jotain uutta kivaa, kun joulunpunainen on saatu pois. Ehkä muutama uusi tyyny sohvaan ja sitä vaaleanpunaista kevätesikkojen kaveriksi. Muuta ei tarvita.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Seuraasi noille reissuille kaipaan minäkin!

Meillä M ja V on ihan Tappara faneja, vaikka meillä ei edes seurata lätkää...

Mia kirjoitti...

Heippa Noora, aivan ihana blogi sinulla ja vallan upeita uutisia. Oikea suurperhe kasvamassa, onnea koko perheelle!!!!

Taitoluistelu on hieno harrastus, meillä tytöt luistelevat Espoon jäätaitureissa ja molemmat tykkäävät siitä ihan hirveästi ja piruettiesitykset olohuoneessa ovatkin melkein jokapäiväisiä.

Terveisiä kaikille !!

tinttarus kirjoitti...

I H A N I A kuvia<3

Wilhelmiina kirjoitti...

Niin olipas tutun kuuloinen joukkue siellä mies väellä menossa ja pojan valinta on kyllä hyvä ;)
kaunis valkoinen talvikuva -niin herkkä.

PirjopauliinaL kirjoitti...

Ihania kuvia blogo pullollaan, tulee hyvä mieli kun näitä katselee.

Noora kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne! Kiva niitä on lukea :)