keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Porsaita äidin oomme kaikki...


Tällaisia suloisia pikkupossuja meidän omat porsaat vievät päiväkodin tädeille kiitokseksi tästä syksystä. Possut ovat Huldan Huoneesta ja muu tilpehööri Sadulta Villa Harmoniesta, minne teimme retken Tyynen kummitädin kanssa tänään. Kiitoksen tädit ovat todellakin ansainneet, sillä sekä lapset että vanhemmat ovat olleet hoitoon todella tyytyväisiä. Äidillä on ollut hyvä olla kun on tiennyt lasten viihtyvän hoidossa. Lämmin kiitos!

Kiitokset myös sekä Sarille että Sirulle kutsujen järjestämisestä viime viikonloppuna. Mukavaa oli vierailla teidän luonanne Mikkelissä ja Jyväskylässä. Sain tavata paljon mukavia ihmisiä ja Huldan Huonekin sai mukavan vastaanoton.

Olen lähdössä pian juhlimaan valmistuvia kätilöitä perinteiseen yhdistyksemme järjestämään tilaisuuteen. Se on yksi varma merkki lähestyvästä joulusta. Muuten se joulutunnelma tuntuu olevan hieman hukassa. Kaikki lahjatkin ovat vielä ostamatta. Minun on siis tonttuiltava ahkerasti tulevana viikonloppuna! Tulisiko se joulutunnelma, jos soittaisi sitä Anna Hanskin perinteistä joululevyä kuten on tehty perheessämme liki 20 vuoden ajan. Aivan varmasti, vai mitä Sami?!

Iloa ja valoa! Noora

Ei kommentteja: