lauantai 20. joulukuuta 2008

JoululahjavalvojaisetOlen saanut tänään paljon aikaan. Hankin suurimman osan lahjoista tänään, paketoin ne ja vielä illalla Siirin kanssa tonttuilimme ne perille. Tehokasta! Yhden kassin ehdin kiiressä hukkaamaan. Toivottavasti sen on löytänyt joku, jolla olisi hyvää tahtoa sen verran, että olisi palauttanut sen tavaratalon kassalle. Se selviää huomenna.

Vaikka itsellä on joulutunnelma hukassa edelleen, tuntuu Siiri saaneen tunnelmasta hyvin kiinni. Hän pukee aamulla ensimmäisenä tonttuhatun päähänsä ja kulkee juhlamekossa ja kiiltonahkakengissä koko päivän joululauluja tapaillen. Tosin välillä tämä joulujännitys saa aikaan sen, että veljen kanssa syntyy riitoja hyvin pienistä asioista. Tuntuu siltä, että äiti saa jatkuvasti olla erotuomarina ja vähän väliä otetaan puhelua Korvatunturille nukkekodin peruuttamiseksi. Koska tämä julma uhkailu ei saa aikaan toivottua muutosta käyttäytymisessä, on pitänyt siirtyä seuraavalle asteelle- lahjontaan!

Nyt kun kaikki riitapukarit ovat unten mailla, on aika nauttia rauhasta ja hörpätä glögiä isän tänään alkaneen pitkän joululoman kunniaksi. Huomenna perheemme lähtee isovanhempien luokse joulun viettoon.

Iloa ja valoa, Noora

Ei kommentteja: