sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Naisten matka


Eiliselle Helsinkiin suuntautuneelle matkalleni sain ihanan seuralaisen, Siirin nimittäin. Voin kertoa, että tuo pieni naiseni on varsin oivallista shoppailuseuraa. Junamatkoillakin meillä oli varsin syvälliset keskustelut. Lisäksi tyttäreni osoitti mainiota bisnestietämystä ohjeistamalla minua syksyn ja talven Odd Mollyjen suhteen. Ja voin kertoa, että mainion kokoelman saimme aikaiseksi Huldiksen seuraavaan sesonkiin. Maltatteko odottaa? Itselläni tekee tiukkaa...


Helsingissä kun oltiin kierrettiin tietysti pakolliset rundit ylhäältä alas ja poikettiin pian muuttavassa Putiikkissa. Siellä Siiri myöskin esitti tietämystään arvioidessaan tuotteiden merkkejä; sait pisteet Miira valikoimastasi!
Tämä takki on se minun suosikkini! Ihan mahtava. Hintalappua en uskatanut edes vilkaista.


Seuralaiseni uuden veskansa kera matkalukemisineen. Seuraavalle junamatkalle hän kehoitti minua mukaanottamaan ruusuisen huonetuoksumme, jotta vessassa käynti olisi miellyttävämpi... Täytyy pitää mielessä!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Ihana Siiri! Kuulosti oikein mukavalta äiti-tytärmatkalta. Tuo ruusuntuoksuvinkki oli huikea.

Tuula kirjoitti...

Ihana Siiri sanon minäkin!!! Nuo lapset kasvaessaan isommiksi tulevat aina vaan paremmaksi seuralaiseksi ja heillä on hienoja oivalluksia jos malttaa vain kuunnella ja antaa mahdollisuuden tuoda mielipiteensä julki. Omankin tyttären kanssa on tosi hienoja hetkiä, varsinkin kun ollaan kaksistaan liikkeellä!

Noora kirjoitti...

Tarleena: Meillä oli todellakin matka, jota muistellaan pitkään. Äitinsä tytär on noissa vessajutuissakin!

Tuula: Nyt vaan sitten uutta matkaa suunnittelemaan, sillä näitä halukkaita matkakumppaneita meiltä löytyy enemmänkin!

Putiikki rannalla kirjoitti...

Kiitos kaunokaiset ihanista kuvista ja sanoista!!!:)