maanantai 20. helmikuuta 2012

Nuhanenille
Tiedän ihmisiä, joiden taskussa on aina tärkätty kangasnenäliina. Itse lapsena tienasin taskurahaa silittämällä isäni kankaiset nenäliinat. Hän ei voisi kuvitellakkaan käyttävänsä paperista versiota kyseisestä tuotteesta.

Nämä suloiset pakkaukset iskivät silmään postireissulla viimeviikolla. Hankin pikku naisten käsilaukkuihin omat nenäliinapakkaukset ja tänään oli pakko täydentää omaakin laukkua.

Ei varmasti vedä vertoja kangasnestyykille, mutta suloisuudessaan hurmaavat kyllä. Toivotaan kuitenkin, että pienet nenät pian kuivuisivat ja flunssat unohtuisivat kevään jo kovasti tehdessä tuloaan. Tämä päivä antoi jo lupauksen tulevasta valoisuudellaan ja tippuvilla räystäillään.

Aurinkoista viikonalkua!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Arvaa mitä :D Mulla tarttui nuo samaiset nessut mukaan tänään postireissulla :) ja postauksenkin ajattelin niistä tehdä :D :D Ihanat! Ja nyt vasta hokasin, että meillähän on tytöillä tuota samaa sarjaa myös vihkoja...

Sari kirjoitti...

Joo minäkin fanitan kankaisia, (mielellään pitsillä varustettuja :)) nenäliinoja, mutta en voisi kuvitellakaan räkänenääni sellaiseen pyyhkiväni! En yksinkertaisesti raaskisi. :D Onneksi nykyään on ihanan pehmeitä ja kauniita nenäliinoja. Pojalle ostin äskettäin puuterisen tuntuisia Salama-nenäliinoja ja itselleni hankin reissuilta söpöjä kukkaversioita. Mulla on vieläkin muutama Cath Kidstonin kukkanessu meidän kesäiseltä Porvoon pikakäynniltä. :)

Noora kirjoitti...

Marja: Mustakin ne oli tosi kauniita. Täytyypä mennä lekemaan sun postauksesi samasta aiheesta :)

Noora kirjoitti...

Sari: Tiedetään, että pieni pitsinenäliina on sinun juttusi! :) Toivotaan ettei kauheesti sairastella, jotta liinat säästyvät. Niin mihin?!