tiistai 7. helmikuuta 2012

Ajatuksia, asua ja asusteita


Olen saanut hurjasti kommentteja edelliseen postaukseeni, kiitos niistä!

Kylläpä se tuntuukin kivalta, että niitä jätetään! Olen aina ihmetellyt sitä kommenttien vonkuamista. Minä kun lähinnä ajattelin ensin kirjoittavani yksikseni; kuka näitä nyt viitsii lukea. Sitten tajusin, että täällä käy ihmisiä tarinoita lukemassa. Viimeistään silloin ymmärsin asian, kun tuntemattomat ottavat asian puheeksi vaikkapa kaupassa.
Kommenttien vähyydestä huolimatta minua kuunnellaan! Ja se on minulle se JUTTU!

Mutta kommenteista vielä. Itse jätän niitä blogeihin todella harvoin, se vaan vaatii niin paljon enemmän aikaa kuin vain se poikkeaminen kylässä. Olen siitä pahoillani. Siksi en sitä teiltäkään ole vaatimassa. Poiketkaa vierailulla ihan rauhassa jälkiä jättämättä tai ne jopa yrittäen piilottaa...

Tuuleen ja tuiskuun pukeudun tänään suosikkiini. Ranteeseen hieman asennetta, niin eiköhän tästäkin päivästä iloa revitä irti.

Dare to love!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Itse yritän aina jättää muutaman sanasen edes lukemiini blogeihin. :) Onhan se itsestäkin kiva kun joku kommentoi omaan blogiin.

Kommentointi on paaaaljon kivempaa ilman sanavahvistuksia BTW! ;)

Sari kirjoitti...

Tästähän me taannoin juteltiin. Minusta vastakaiku on tärkeä juttu -määrällä tai sisällöllä ei niinkään ole väliä, tai sillä mitä kautta se tulee: kaupan tiskillä, kuntosalilla, tekstarin kautta tai perinteisesti blogin kommenttiboksissa. :)

Kivaa tiistaita!

Terhi kirjoitti...

Mua hymyilyttää vieläkin tuo edellinen postauksesi :) Itse yritän aina sanasen kirjoittaa blogien kommenttiboxeihin, kun itsestäkin on kiva kommentteja saada. Mutta kukin tavallaan, onneksi jokaisella on vapaus valita :)

Ja samaa mieltä Pienen linnun kanssa tuosta sanavahvistusjutskasta.

Miia kirjoitti...

Minä tunnustaudun myös aika laiskaksi tässä asiassa, vaikka kyllä ne kommentit aina ilahduttavat, tuli ne mitä kautta tahansa :) Onko nuo molemmat korut Vågan? Mä haluan tuon, jossa on teksti! Ihana!

Noora kirjoitti...

Pieni Lintu: Se on kaunis tapa ja todellakin tuntuu kivalta! Miten sen sananvahvistuksen voi poistaa, BTW?

Sari: Niin on puhuttu asiasta paljonkin :) Laatu korvaa määrän!

Terhi: Minä niin usein sinunkin luonasi käyn sanomatta mitään, mutta tiedä, että juttusi luen suurella mielenkiinnolla! Ja minusta on kivaa, että sinä aina vastaat myös kommenttiini, jos sellaisen jätän! :)

Miia: Vågaa ovat juu. Toinen vanha ja toinen uusi, käyvät kivasti pariksi. Kiitos, laitan varaukseen!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Juu tää kommentointi on jännä ilmiö. Huomaa että tiettyihin blogeihin porukka kommentoi ihan sikana vaikka olis näytillä vaikkapa vaan kamelinnaama, eikä mitään muuta. Onko vähä sellanen että haluaa kommentoinnillaan kuulua johonkin joukkoon, mielistellä, olla kaveri ?? Tällä tarkoitan siis niitä tyhjästä tehtyjä juttuja ja kommentointia niihin..
Mutta jokainen tekee sen kuten haluaa. Ja omasta fiiliksestähän ( väsymyksestä siis ) se riippuu jaksaako alkaa näpytteleen jotain.