perjantai 21. toukokuuta 2010

ValmiinaSiinä se nyt odottaa nukkujaansa, valmiina. Sänky on yli 40-vuotta vanha. Lakanat ovat paljon sänkyäkin vanhempia, ihania vanhoja pitsejä. Hoitopöydälle olen rasvat ja napatikut asetellut kauniisti ja lipastossa vaatteet ovat pestyinä ja silitettyinä. Meillä on valmista; niin valmista kuin nyt vain voi olla. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja pian pikkuinenkin on valmis.

Eilen olimme päiväkodin kevätjuhlassa. Lapset ja aikuiset olivat ihanan juhlan meille vanhemmille järjestäneet. Lapset esiintyivät mielellään, Tyynekin ankkana ja aurinkona. Sunnuntaina sitten juhlat jatkuvat, kun vietämme Tyynen 2-vuotissynttäreitä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onnea Tyynelle! Meillä juhlitaan myös, Martta täyttää lauantaina 6.

Anne kirjoitti...

Kaunis on kaappinne, todella HELMI !! Katsellessani vauvan sänkyä...ai mieten tulikaan mieleen ajat jolloin saman tyyliset vuodevaatteet omien lapsien vuoteissa oli. Nimittäin äitini oli säästänyt minun vanhat lakanat ja tyynytliinat sekä ihanat paidat ja irtokalukset, joita sitten silitin vauvan nukkuessa. Mukavaa viikonloppua :)

Noora kirjoitti...

Piia: Miten Martta voi täyttää jo 6-vuotta. Onnea ja iloa myös sinne!

Anne: Kiitos viimeisestä! Pitää vissiin lähteä tuonne pihalle hommiin... Minulla opn iso pino noita vanhoja vuodevaatteita, ne ovat niin kauniita. Mukavaa viikonloppua myös sinne!

Eveliina kirjoitti...

Hei!
Mistä olet löytänyt tuon "aurinkosuojan" tuohon sänkyyn. Meillä on samanlainen sänky, ja sängyn omaan verhotelineeseen on erittäin vaikea saada verhoa kunnolla kiinni.
Olisin tiedosta erittäin kiitollinen :)