tiistai 25. toukokuuta 2010Uskotteko mikä riemu meillä repesi, kun lapset avasivat pakettia, joka saapui kotiimme. Tyynen kummitäti lähetti aikaisemmin viestin yleisurheiluleiriltä Portugalista ja kyseli lasten kengän kokoja. Tiesin silloin, että jotain ihanaa olisi odotettavissa. Nuo Spiderman-kengät on Onnin mielstä maailman rajuimmat menokkaat ja tietysti Hello Kitty on tyttöjen suosikki, silkkinauhoja myöten.

Kengät olivat pakattuina teemaan sopiviin laatikoihin, jotka otin säilytyskäyttöön. Onnin Spiderman-ukot ovat nyt säilössä tuossa kenkälaatikossa ja tyttöjen Hello Kitty-laatikoissa säilytetään sitä kaikkea pikku tavaraa, jota tuollaisilla pikkutytöillä nyt tuntuu olevan kamalasti.

Noista kengistä tuli heti lasten suosikit, ovathan ne saatu ihan ulkomailta saakka ja vielä Lotalta! Kaunis kiitos Lotta muistamisesta!

Minä taidan ottaa päikkärit, koska yöt ovat nyt muuttuneet katkonaisiksi. Herään kahden aikaan, käyn syömässä ja ihastetelen vihreää luontoa ja hiljaista taloa. Valvon noin neljään saakka, kunnes nukahdan uudelleen. Ilmeisesti tämä on luonnon viisautta valmistaa minua yöllisiin syöttöhetkiin ja herätyksiin.

Rauhallista tiistaipäivää kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

WAU, siis mielettömän ihanat !! Kelpaisi minullekin :) Kuulumisiin. t. Anne

Noora kirjoitti...

Eikös olekkin! Palataan asiaan! :) Mukavaa päivänjatkoa!

Piia kirjoitti...

Nuo kelpaisivat meidänkin lapsille!

Pampuliina kirjoitti...

Aivan mielettömät kengät! Olisi meidänkin tenavat onnellisia noista:)