maanantai 17. toukokuuta 2010

Uusi vanha kaappi
Tässä se nyt on! Perjantaina ajelimme isäni kanssa sitä Lahteen hakemaan. Samalla pääsin tutustumaan varsinaiseen aarreaittaan. Voin kertoa, että jos tarvitsette jotain vanhaa mööpeliä, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Lahden Vanhaantavaraan.

Vaikka kaapin hinta ei kovasta tinkimisestäni huolimatta tippunut, sain mukaani ihanan suutarinvalaisimen. Lisäksi sain naulakon ja tuota samaa helmenharmaata maalia, jolla kaappikin on maalattu. Ajattelin kiinnittää naulakon vauvan sängyn yläpuolelle ja ripustaa siihen sukumme vanhan kastemekon. Naulakko vain odottaa vielä sitä maalia pintaansa.

Matka Lahteen oli kannattava myös kukkien osalta. Mårbackoja Plantagenista ostin mukaani. Ne ovat sitten kauniita, väri on ihanan hempeän roosa.

Viikonlopun olemme viettäneet ulkona lasten kanssa. Minä maalauspuuhissa ja lapset pihamme varsinaisella kaunistuksella: trampoliinillä. Pakon edessä piti lasten toiveeseen taipua ja varsin hyväksi välineeksihän se on todettukin. Hyppiminen kavereiden kanssa aloitetaan aamusta ja illalla rättiväsyneinä kaadutaan sänkyyn.

Minä olen siis heilunut pensselin kanssa. Valkoista väriä pintaansa ovat saaneet ruskeat tikkaat, joilta paikkansa saivat nuo Mårbackat. Lisäksi olen maalannut rottinkisohvan, koreja, ruukkuja ja maustehyllyn Siirin leikkeihin. Puuha on ollut oikein sopivaa näille helteisille päiville: valkoista jälkeä syntyy ja samalla saa aurinkoa. Ja kun maalaa auringossa, maali kuivuu nopsasti ja saa äkkiä valmista! Työni jälki kuulema vain on vaatinut hieman paikkailuja. Mutta minkäs teet, kun vatsa ottaa vastaan; ihan alas ei pääse maalipensselinkään kanssa.

Aurinkoista viikonalkua kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

11 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Kaunis kaappi ja aika tutun näköinenkin. :) Sullahan on ollu oikein sutjakat sutitalkoot! En kyllä tajua miten oot jaksanu tällä kuumuudella puuhastella noin kovasti, varsinkin sen vatsasi kanssa! Pisteet siitä! :D

Hannukka kirjoitti...

Oih ja vau, ihana kaappi :)

Siru kirjoitti...

Upea kaappi, tosi hieno löytö! Saanko udella kuinka paljon verotti kukkaroa?

Geisha kirjoitti...

Aivan ihana kaappi, täydellinen. Ja minultakin täydet kymmenen pistettä ahkeruudesta : )

Helikaroliina kirjoitti...

On kyllä hieno kaappi ja täytyy minunkin kyllä ihmetellä miten olet jaksanut helteessä noin ahkeroida!!

-A- kirjoitti...

Ihana kaappi! Eipäs törmätty ;)

Minäkin tykkään maalailla auringossa, tänään juuri yhtä tuolia sudin valkoisella. Lisää maalattavaa on autotalli pullollaan.

Tsemppiä loppuodotukseen!

Noora kirjoitti...

Kaunis kiitos kehuistanne tytöt! Ja ahkeraksikin kehutte :) Kiitos! Tein itse myös nuo ovien kranssit. Huomasittekos?!

Pieni Pitsinenäliina, missäs sinä olet tuohon kaappiin tutustunut? Onko se ollut huutokaupassa huudettavana? Voi ei...

Siru, kaappi maksoi 550e, mikä oli aika edullinen hinta muualla olleisiin vastaaviin kaappeihin. Paitsi jos olisin ostanut huutokaupasta...:(

A, onko paikka tuttu sinulle? Kantsii vierailla jos et ole käynyt. Olisipas ollut hauska törmätä! Aurinkoisia maalausilmoja sinne!

titta kirjoitti...

Upean kaapin hait! Just tota paikkaa tarkoitin, eli sinne kannattaa siis suunnata kun tarvitsee ison vaatekaapin uuteen eteiseen sitten syksymmällä.

Noora kirjoitti...

Titta, ehdottomasti kannattaa sieltä käydä katsomassa, valikoimaa oli paljon. Nähdään!

marikan kirjoitti...

Ihan kaappi, oliko siellä muita vastaavia samaan hintaan? Entä muistatko oliko jatkettavia lastensänkyjä, sellasia missä molemmat päädyt ovat korkeita?

Noora kirjoitti...

Vastaavia kaappeja oli vaikka kuinka monta, piti ihan valikoida. Sivustavedettäviä ainakin oli, mutta lastensängystä en kyllä ole nyt varma. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysäistä. Mukavaa viikonloppua sinulle!