torstai 2. heinäkuuta 2009

Viimeisin vaan ei taatusti viimeinen


On niin ihanaa, kun saa jotain, jota oikein kovasti haluaa. Jotain, jota on odottanut. Miira sieltä Rannalla olevasta Putiikistaan lähetti minulle tuon ihastuttavan tunikan, joka sai aikaan noita onnentunteita.

Nuo Odd Mollyt ovat vaatteita, joilla on sielu. Niiden runsaat yksityiskohdat kaikessa yksinkertaisuudessaan puhuttelevat. Ei tarvita kuin silkkinauhaa, kirjailua ja kauniita nappeja ja minä olen myyty. Tämän tunikan väri on kaunis luonnonvalkoinen sinisine kirjailuineen, joten uskon käyttäväni sitä myös talviaikaan farkkujen ja Uggien kanssa.

Ostosten tekeminen on saanut nykyään aivan uusia ulottuvuuksia. Tilattujen postipakettien odottaminen on kihelmöivän jännittävää ja ostosten tekeminen retkiltä, uusista paikoista, mukavassa seurassa on ihanaa.

Muutama päivä sitten tein reissun Lappeenrantaan, missä minulle esiteltiin uusi tuttavuus Vanhanajan Sisustusliike. Tuo kauppa oli niin ihana, että se vaati paikalle palaamisen 3 kertaa ennen kuin auton viimein uskalsi kotiinpäin kääntää. Mennäänhän pian uudelleen, Titta!

Tuon liikkeen ostoksia haluaisin kovasti esitellä teille, mutta niiden kuvaaminen monista yrityksistä huolimatta on ollut mahdotonta. Jatkan yrittämistä, toivottavasti onnistun pian.

Muuten, meillä kävi täällä esiintymässä Herra Heinämäen lato-orkesteri ja se Heikki sanoi, että Tampereella on viime päivinä satanut niin paljon, että keittiöön oli tullut ihan valas. Miten on? Meillä täällä on ollut kovasti aurinkoista...

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Meillä ei kyllä ole satanut täällä lainkaan kohta kahteen viikkoon tai en ainakaan enää edes muista milloin viimeksi vettä tuli (juhannuksena kyllä ainakin) mutta sen jälkeen?
Shoppailu-reissuja vedetty monena päivänä...;)
Terkkuja!

titta kirjoitti...

No, ilman muuta! Milloin lähdetään :)

Ja tuo paita on ihanaakin ihanampi.

Nyt nukkumaan.

Minervatuulia kirjoitti...

Ihana pusero! Siinä on ripaus romantiikkaa. Meillä täällä Kanta-Hämeessä satoi tänään ekan kerran moneen aikaan. Tai viime lauantai-iltana sateli hieman, mutta muuten on ollut tosi kuumaa ja aurinkoista. Tämä vesisade oli tervetullut, ja hieman viileämpi ilma. Koiranpentu on ollut aivan vetämätön helteiden takia : (

Piia kirjoitti...

Se huijasi teitä, ei täällä sada, paitsi aamulla ihan vähän, nyt on ollut niin ihania kesäisiä päiviä että!!! Taas ihana tunika! Soppailu on niiin mukavaa ja terapeuttista!

Anne kirjoitti...

On sulla ihgu paitis, ja niin taas tutunoloinenkin, hih-hii...no ehkä minäkin sitä opin pitämään ja mitenkäs taas sattuikaan, siis oikeasti sattuman varainen juttu !

Anni kirjoitti...

Astuin blogiisi ensimmäistä kertaa ja tulen uudelleenkin! Kuvasi ovat kauniita! Mukavaa kesän jatkoa toivottelee Anni

Noora kirjoitti...

Hei ja mukavaa viikonloppua teille kaikille! Uskotaan, että myös Tampereella on aurinko paistanut, ehkä se Heinämäki vaan juksasi meitä. Kiitos teille kaikille kommenteistanne. On niin hauskaa niitä lukea!