torstai 9. heinäkuuta 2009

Kirppislöytöjä
Täällä järjestetään jättikirppis heinäkuun jokaisena sunnuntaina torilla. Viime sunnuntaiksi sain torille mukavaa seuraa. Kun ensimmäisen kerran poikkesin kaupassasi, en olisi voinut uskoa, että ostosten tekeminen puodissasi voi johtaa ystävyyteen. Ja ihanaa, että yhteydenpito jatkuu välimatkasta huolimatta Kirsi.

Erityisen onnellinen olen tuosta lampunvarjostimesta. Ajatelkaa, myyjä antoi sen minulle ilmaiseksi, rahattomalle raukalle. Lampun vanha sähköjohto on poikki, mutta ihana koriste se silti on ikkunalla. Pidän sitä aarteenani.

Soppakulhosta maksoin 15 e, mieleinen myös, ehjä ja piippuleimainen. Lisäksi ostin Onnin huoneeseen värimaailmaan sopivan rekisterikilven, joita ajattelin alkaa keräämään vanhan polkuauton seuraksi. Vanhasta talonpoikaistuolista maksoin 20 e. Tuoli on saanut jo kerroksen valkoista ylleen mieheni toimesta. Jälki ei kuitenkaan tyydyttänyt minua, joten homma on vielä kesken. Näytän sen teille sitten valmiina.

Lisäksi olen löytänyt Wanilla Rosen alemyynnistä kaapin. Siellä se nyt odottaa noutamista ja minun kaasujalkaani kovasti kuumottaa. Haluaisin jo kovasti päästä sitä noutamaan. Toivottavasti tänään saadaan meidän perheen selkävaivaiset lopullisesti kuntoon. Usko on kova, tosin raakkuvaristen polvi ei näytä paranevan...( Älkää välittäkö viimeisestä virkkeestä, kunhan taas höpisen, joku ehkä ymmärtää... täälläpäin...)

Iloa ja valoa, Noora

15 kommenttia:

Minervatuulia kirjoitti...

Onpa suloinen lamppu tosissaan, menee varmasti ihan koristeena mainiosti! Joskus kohdalle osuu kultaisia ihmisiä odottamatta, ja sehän se on elämän yksi rikkaus : )

Wanilla Rosen loppuunmyynti houkuttelisi, mutta tarvitsisin ensin jostain ison tukon rahaa, koska siellä on niiiin paljon kaikkea ihanaa, joten taitaa jäädä väliin.

Vekarus kirjoitti...

Voi, kuinka suloinen lamppu ja kaunis on soppakulhokin!

Missfrida kirjoitti...

Lampunvarjostin on todella upea, siitähän voisi vielä värkätä ihan toimivankin valaisimen. Kulho on myös loistolöytö.

Villa Elina kirjoitti...

Hienoja löytyjä olet tehnyt. Itse en jättikirppikseltä löytänyt mitään. Poika sen sijaan olisi raahannut kaikki lelut kirppikseltä kotia, jos vaan olisin antanut luvan.
Taisit yhtenä päivänä kulkea lasten kanssa meidän talon ohi, ja minä hölmö en tajunnut, kun vasta jälkikäteen. Sillä mieheni huikkasi minulle, että Noora menee tuolla. Hän nimittäin tuntee sinun veljesi nuoruus ajoilta

Piia kirjoitti...

Muut aina löytää kivoja juttuja kirppareilta, minä en koskaan ;)

titta kirjoitti...

Tosi kauniit löydöt! Minä en voinut ostaa mitään, sillä jos olisin alkanut kaivaa rahapussia laukusta niin E olisi kadonnut siinä samassa. Seuraavalla kerralla YKSIN kirppikselle :)

Noora kirjoitti...

Kiitos teille kaikille sanoistanne!
Minervatuulia, todellakin loppuunmyynnissä olisi ollut niin paljon muutakin kaunista!
Kiitos Vekarus, kun jaksat aina jättää viestin itsestäsi. Se on mukavaa!
Missfrida, mietin johdon korjauttamista, mutta tykkään niin tuosta vanhasta ruskeasta narusta, että jääköön.
Elina, kyllä, olimme lasten kanssa kävelyllä, mutta en viitsinyt keskeyttää jutusteluasi. Seuraavalla kerralla kyllä moikkaan kun nähdään. Ne Mummit täällä odottelevat!
Piia, kyllä sinullekin vielä käy tuuri kohdallesi!
Titta, voin ottaa seuraavalla kerralla E:n oman pussini vartiaksi!

Marge kirjoitti...

Paljon kauniita postauksia, ihania löytöjä!!:)

White and life kirjoitti...

Upeita löytöjä, varsinkin tuohon lamppuun ihastuin minäkin! <3
Laitathan sitten kuvaa uudesta kaapista kun se kotiutuu.

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

Siru :)

Noora kirjoitti...

Kiitos, kiitos Marge ja Siru! Mukavaa viikonloppua teille molemmille! Voitte olla varmoja, että näette kaapin kun se kotiutuu. Ensi viikolla, sanoi mieheni!

Anis kirjoitti...

Tosi kaunis lamppu ja mielenkiinnolla odotan, että saamme nähdä tuolin ja kaapin. Mahtavaa, että siellä päin te samanhenkiset kohtaatte. Olisi mukava yhdyttää täällä pohjoisessakin päin samankaltaisia immeisiä:)

Hannukka kirjoitti...

Mukava kuulla että tuollaistakin tavaraa sieltä saattaa löytyä. Jospa minäkin hurautan tekemään löytöjä :)

Noora kirjoitti...

Joo, mielestäni tapahtuma on oikein onnistunut ja hyvä idea. Täällä torielämä on muutenkin hyvin vilkasta. Myös vieraspaikkakuntalaiset mökkiläiset ja turistit ovat tapahtuman löytäneet. Huomenna taas löytöjä tekemään, nähdään siellä!

Ada och Emil kirjoitti...

Heippa

Tuo lamppu on niin kaunis, että oli pakko ihan kirjoittaa ja kehua sitä :) Sopii varmasti hyvin vain koristeeksi, ja säästäähän siinä samalla sähköä, heh.

-Sanna

Noora kirjoitti...

Hei Sanna! Mukavaa, että olet löytänyt tänne! Minä jaksan edellekin ihastella lamppuani ja ajatella kuinka onnekas olin, kun sain sen omakseni. Ne ikkunaluukkusi olisivat ihanat... huutaminen vain on niin vaikeaa...