maanantai 6. heinäkuuta 2009

Nukkekotikuume


Muutamia aikoja sitten minua vastaan tuli tuollainen toiletti. Jos minulla joskus olisi nukkekoti, haluaisin sinne juuri tuollaisen kylpyhuoneen. Siitä se ajatus sitten lähti.

Nyt sitten huomaan hakeutuvani sivustoille, missä ihmiset esittelevät aivan ihmeellisen kauniita miniatyyri kotejaan. Aivan uusi maailma on avautunut minulle. Nyt sitten minäkin olen säästänyt lasten jätskitikkuja lattialankuiksi ja kaljapullonkorkeista suunnittelen tekeväni piirakkavuokia. Olen myös löytänyt makuuhuoneen tapetin tuohon minikokoiseen kotiini.

Onko teillä nukkekotia? Minä haluaisin sellaisen.

Iloa ja valoa, Noora

13 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Ihana kalustesarja! Minulla on nukkekoti, tosin vähän isompikokoinen sellainen, koska siellä asustavat Mailegin puput, hiiret ja prinsessat. Kooltaan nukkekotini sopii myös barbeille, mutta niitä siellä ei ole näkynyt.

Lissu kirjoitti...

Tervetuloa miniatyyrimaailmaan! Se vei ainakin minun koko käden :)
Minulla on monta nukkekotia kertynyt, jokaiselta löytyy oma blogi, käy kurkkaamassa :)

Noora kirjoitti...

Hei Tarleena ja Lissu! Kyllä nyt on niin, että tuo kärpänen on päässyt puraisemaan. En vain ole itse sellaisen kärsivällinen väkertelijä ihminen, mutta ilmeisesti nyt haluan sellainen olla. Ehkä on syytä kehittää luonnettani. Käyn katsomassa niitä Lissun nukkekoteja.

Possumamma kirjoitti...

Meille kelpaisi tuommoinen yläaltaallinen vessanpönttö ihan oikeassakin koossa:)

Ei voi muuta kuin ihailla sitä mielikuvituksen & luovuuden määrää, joka näillä nukkekoti-ihmisillä on! Jään innolla seuraamaan nukkekotiprojektiasi:) Jokos nukkekodille on nimi päätettynä?

Piia kirjoitti...

Rupesin noin 7 vuuotta sitten tekemään nukkekotia ja se on yhä edelleen kesken, hieno siitä tulee kun saan sen joskus valmiiksi. Seinät ja katto ja ruutuikkunat valmiina... Ehkä joskus 10v päästä saan sen sitten valmiiksi ;)Jäätelötikkuja saa muuten ostaa halvalla askaretelukaupoista...

Piia kirjoitti...

Niin ja inspiraation nukkekodin rakentamiseen sain Muumilaaksosta,siellä on se hieno muumitalo jota voi taskulampulla tarkastella.

Vekarus kirjoitti...

Minä toivon, että tyttömme haluaisi sellaisen joskus :-)

Vekarus kirjoitti...

Minä toivon, että tyttömme haluaisi sellaisen joskus :-)

Ihania ostoksia olet jo tehnyt!

Noora kirjoitti...

Piia: Olin kokonaan unohtanut nukkekotiprojektisi. Sehän oli aivan ihana, jatka sitä nyt niin voidaan taas höyrähtää johonkin yhdessä. Meidän lapset saavat nyt syödä jätskiä = Tiri Vauvoja= Ville Vallattomia niin paljon kuin haluavat :)

Vekarus: Meidän Siirillä on kyllä oma, ihan kiva nukkekoti, mutta nyt minä haluaisin oman, johon lapset saisivat koskea vasta kun olisivat täysi-ikäisiä ja -järkisiä!

Minervatuulia kirjoitti...

Minä keräsin monta vuotta nukkekotitarvikkeita ajatuksena tehdä joskus upea vanhan ajan nukkekoti tai vitriininukkekoti, mutta nyt talon oston myötä totesin viimein, että nukkekotijuttu jää toteuttamatta, on niin paljon kaikkea muuta näperreltävää ja myin huonekalut ym. tarvikkeet pois.

Jossain vaiheessa minulla oli mininukkekoti pienessä vitriinissä, kaksi hyllysessä, ja se oli aika soma. Olen myös käynyt kerran nukkekotinäytteyssä, ja voin sanoa, että siellä olisi viettänyt aikaa vaikka kuinka kauan, niin ihmeellisen tarkkoja ja upeita pikkujuttuja taloissa oli! Hauskaa nukkekotiharrastusta, se kyllä vie äkkiä mennessään : )

Noora kirjoitti...

Meillä on täällä lähistöllä nukkekotinäyttely, pitää varmaan mennä lisäinspistä hakemaan sieltä. Voi olla, että minullekin käy samoin kuin sinulle Minervatuulia, että innostus loppuu ajan puutteen vuoksi. On tässä isossakin elämässä ja kodissa ihan tarpeeksi laitettavaa! Mukavaa kesää kaikille ja kiitokset kommenteistanne!

Saana kirjoitti...

Minäkin haluan toivottaa sinut tervetulleeksi miniatyyrien maailmaan! Sieltä ei sitten olekaan paluuta ;o)

http://saanan.vuodatus.net/

Noora kirjoitti...

Hei Saana! Kiva, kun kävit täällä. Poikkesin heti katsomassa ihastuttavia nallejasi. Katsotaan miten minun käy...