sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Lahjoja



Ylläolevat lahjat sain äidiltäni nimpparilahjaksi. Tuollaisia pellavaisia pyyhkeitä olen etsinyt kirpparikojut ja kaupat. Ja kuinka sattuikaan, että sellaisia löytyi iso pino meiltä kotoa. Ovat vielä suvun perintökalleuksia. Lahjaan kuului myös kauniit, vanhat sokeripihdit ja lusikka. Kaunis kiitos! Saavat paikansa uudesta kaapistani.

Tiedättekö tuon lusikan käyttötarkoitusta? Se on kuin sokerilusikka, mutta huomattavasti suurempi. Lusikkaosassa on reikiä. Miksi?

Kesän makuja säilöin talteen, kun pakastin Mammalta lahjaksi saamani mansikat. Voimme sitten tuulen ja tuiskun keskellä lettukestejä viettäessämme niitä nautiskella.

Sain myös kauniita ruusuja, valkoisia tietenkin, mieheltäni ja tädiltäni. Ihanaa on omistaa myös kummit, jotka aina muistavat kortilla minua ja myös meidän lapsia. Isokummien korteista onkin tullut todella tärkeitä lapsille. Olenkin säästänyt kaikki lasteni saamat synttäri- ja nimpparikortit sekä terveiset matkoilta. Uskon, että niitä on sitten isompana mukavaa lueskella ja ihmetellä.

Tänään tein jälleen kierroksen kirpputorilla, mutta ostokseni jäivät hyvin vähäisiksi sateisessa säässä. Onni sai jääkiekkovarusteet talvenvaralle, keittiönpöytä liinan ja Siiri tunikan. Ostamani tuolin taidan pilkkoa sanantien, en taida siitä pitääkkään. Taidan sille näyttää kuitenkin valkoista sutia, jospa se näyttäisi siten paremmalta.

Olen kääntänyt katseeni jo syksyyn. Odotan jo lämpimiä iltoja, jolloin voi sytytellä kynttilöitä. Huomaan himoitsevani Green Gaten ruskeaa täkkiä, jonka alle suunnittelen käpertyväni. Ale-ostoksille en enää halua, vaan tyydyn odottamaan pian kauppoihin saapuvia syysihanuuksia. Tummemmat värit niin sisustuksessa kuin vaatteissakin näyttävät ihanilta kaiken vaalean hempeyden jälkeen.

Nyt kyllä taidan olla hiukan edellä kalenteria, joten käännetään vielä pari sivua taaksepäin ja nautitaan rauhassa ensin tästä kesästä ja toivottavasti vielä auringostakin. Toivotan aurinkoista ja mukavaa viikonalkua teille kaikille!

Iloa ja kesänvaloa, Noora

11 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Myöhästyneet nimppari Onnarit Noora :) Olet saanut ihania lahjoja ! Annetaan vielä kesän meitä helliä ja huomasin viikonloppuna että illat on alkanut hämärtyä voithan sytyttää kynttilän illalla kun menet terasille ilta limuille ;) terkkusin Anne

Noora kirjoitti...

Kiitos Anne! Kyllä, alan sytyttelemään kynttilöitä, sillä olen myös huomannut iltojen hämärtymisen. Soitellan!

Anis kirjoitti...

Hyvät nimpparit..siskoni on myös Noora enkä ole muistanut lainkaan:/
Jännä lusikka, ei kyllä tietoa, mitä sillä tehdään. Itse odottelen vielä lisää helteitä,että uskaltaisi uimaan..

MK kirjoitti...

Ihanat lahjat, oikeita aarteita tuollaiset vanhat tavarat ja pyyheet! Minä myös himoitsen Green Gaten syksyihanuuksia, sitä ruskeaa peitettä katselin myös kuvastossa. Itse asiassa voisin ottaa ne kaikki, niin ihania ne olivat ; )

Anne O. kirjoitti...

Arvelen, että se on hillolusikka, itselläni on vastaava mummoni peruja ja hän sanoi sitä hillolusikaksi.

Pauliina kirjoitti...

Tulin kurkkimaan, ihana blogi sinulla ja paljon paljon kauniita kuvia!

Itselläni on myös kotona muutama perintökalleutena saatu keittiöpyyhe mansikanpunaisilla kirjailuilla, ja ovat kyllä todella ihanat!

Lämpöistä viikkoa sinulle!

-Pauliina

Noora kirjoitti...

Heippa kaikille ja kiitos kommentin jättäneille!
Anis, helteitä odotellessa voi tunnelmoida pimenevissä illoissa.
Minervatuulia, minäkin pidän useimmista Green Gaten peitoista, mutta laventeliväri on mielestäni kamala.
The Siren, tuolla lusikalla saakin aikamoisen annoksen hilloa lettujen päälle, nam! Kiitos tiedosta!
Kiitos Pauliina! Kävinkin lukemassa, että olet poikennut Kirsin kaupalla äskettäin. Ja mukavia sisustusretkiä tehnyt muutenkin. Mukavaa viikonjatkoa myös sinulle!

Paula kirjoitti...

Komiat on lahjat! Hauska lueskella sun blogia. Mä oon kans täysin hurahtanut kirppareihin ja koko ajan pitäis päästä etsimään aarteita. Nyt viikonloppuna sain huutokaupasta vanhan puisen taikinakaukalon kympillä ja olin onnellinen. =) Milloin nähdään kuva siitä kirppis-tuolista?
Terkuin, ex-naapuri paula

titta kirjoitti...

Ihania lahjoja. Älä siitä syksystä vielä höpötä, kun minä odottelen tässä kunnon kesää.

Noora kirjoitti...

Moi Paula! Kiva kun olet käynyt täällä. Näet kuvan tuolista ihan pian. Se on nimittäin jo valmis ja tykkään kovasti! Se oli hyvä ostos! Terkkuja teille kaikille!

Titta, katsos jos sitä kunnon kesää ei tulekkaan, ei tule pettymystä kun odottelee valmiiksi jo syssyä. Ajattele, mulla on syksyfiilis niin pitkällä jo etten voinut ostaa tänään vaaleanpunaisia lautasliinoja vaan valitsin beessit....

Paupau kirjoitti...

Lusikka on todellakin hillolusikka; samanmoisen ostin itse kirpparilta taannoin :)