tiistai 3. helmikuuta 2009

Pieni Sukkapuoti












Saanko esitellä: Pieni Sukkapuoti! Tuotevalikoimaan kuuluu kauniita käsintehtyjä tuotteita. Kotimaisia, yksilöllisesti valmistettuja villasukkia, tossuja, sipulipusseja ja patalappuja. Näitä ihanuuksia saa nyt myös Huldan Huoneesta. Ihanuudet valmistetaan juuri Sinulle lämpimin ajatuksin.

10 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Onpa kauniita!
Saisiko samantapaista neulosta olevat ranteenlämmittimet kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa olevat sukat?

Noora kirjoitti...

Ne ON todella kauniita!
Saat toki ranteenlämmittimet. Toimitusaika on viikon, lämmittimien pituus on 20 cm ja hinta 30e. Haluaisitko niihin paikan peukalolle? Ja olisiko vaaleaväri oikea? Laitanko heti tilaukseen? Mistä löytäisin sun yhtystiedot, voisitko laittaa mulle s-postia? Mukavaa päivänjatkoa, Noora

Satu kirjoitti...

Oi voi,onpa kauniita! Haluaa myös...:) Otappa mukaan, kun seuraavan kerran tuut moikkaamaan:)

Noora kirjoitti...

Olisitko jostain tietystä tuotteesta kiinnostunut? Tuotteet valmistetaan tilauksesta; henkilökohtaisesti juuri tilaajalle itselleen. Joten mitä saisi olla? Toimitusaika on viikon verran. Minä olen tulossa katsomaan niitä sinun söpöjä ihanuuksia ihan pian... Noora

Satu kirjoitti...

Tää tahtois kans sellaiset ranteenlämmittimet ja nuo ekat sukat :) Ja koossa 39-40?

Noora kirjoitti...

Moi Satu!
Ranteenlämmittimien hinta on 30 e ja sukkien 49 e. Toimitusaika on n viikon verran. Laitanko tilaukseen? Noora

Kesäkukka kirjoitti...

Heippa Noora!
Laitoin sähköpostia sinulle!

Satu kirjoitti...

Laitan sulle s-postia :)

titta kirjoitti...

Luin otsikon kiireellä ja ryntäsin heti katsomaan pientä suklaapuotia :) Ihmettelin hetken kun näkyikin sukkia. Tosin kauniita sellaisia.

Nuo tossut olisivat hyvä lahjaidea kun tarvitsee hankkia lahjaa ystävälle. Kyselenpä nyt etukäteen, että minkähintaiset olisivat tossut, jos joskus tarvitsen:)

p.s itse sain globehopen ranteenlämmittimet joululahjaksi ja ovat olleet tarpeelliset kapistukset.

Noora kirjoitti...

Heips, tossut maksavat 21e saa kivalla kukalla tai ilman. Mukavasta puuvillasta on virkattu ja kunnolla on väkerretty! Itselläni olleet jalassa siitä asti kun sain ne käyttöön. Haluan samanlaiset myös Siirille, joten saa myös lastenmalleja!