tiistai 10. helmikuuta 2009

Tavallista parempi tiistaiAuringon paisteessa on tietysti ihanaa ulkoilla ja nauttia raikkaasta ilmasta, mutta minusta on ihanaa tehdä hommia ja kotitöitä sisällä myös kauniilla ilmalla. Pöyhiä tyynyjä, oikoa matonhapsuja ja haistella puhtaan pyykin tuoksua. Tänään siihen oli oivallinen tilaisuus.

Yksi päivän merkittävä tapahtuma näin kotona olevalle on postin saapuminen. Tiistai on yleensä tyhmä päivä, sillä laatikossa on laskujen lisäksi tavallisesti vain Veikkaaja. Mutta tänään siellä oli myös uusi Tilda-kirja. Se on juuri niin ihana kuin olen blogeista lukenut, parempi kuin edeltäjänsä. Kun vain vielä osaisin ommella tai ymmärtäisin edes ohjeita...

Töistä kotiin tullessaan mieheni toi tuliaisia; ihanan kimpun kukkia ja meidän perheen suosikkeja: lämpimiä munkkeja näkötornilta. Huomatkaa miten hyvin mies on opetettu; osaa ostaa aina vain valkoisia kukkia.

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Heippa!
Tuo Tildan kirja on aivan ihana <3 Olisipa vaan aikaa ompeluun.

Minäkin ajattelin kokeilla riittäisikö aika ja kärsivällisyys blogin pitämiseen. Katsotaan miten käy ;)

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Hei!
Ihana on! Minun täytyy löytää joku, joka ompelee niitä ihanuuksia minulle kun en itse todellakaan osaa.

Kirjoita vaan juttuja, minä ainakin tulen niitä lukemaan. Mukavaa keväänodotusta!

marikan kirjoitti...

Hei, löysin blogisi sattumalta ja heti pisti silmiini tuo tildakirja. Mistä sen tilasit? Itse olen juuri ommellut ensimmäisen tildanallukkani, käy kurkkaamassa blogiani, niin näet millaisen tein. Olikos tuo tildakirja norjankielinen? Milloinkahan suomenkielinen ilmestyy? Mainio idea tuo sinun sisustuskutsujuttusi. Asut vaan sen verran kaukana, etten taida ryhtyä emännäksi kutsuillesi, muuten olisin vaikka voinutkin.

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Hei Marikan!
Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kävin katsomassa nallukkaasi. Osaisinpa minäkin, joudun tyytymään Tilda-sydämiin. Niihin taitoni juuri riittävät.
Tilasin kirjan AdLibris-nettikaupasta. Kirja on norjankielinen, tosi söpö aikuisten kuvakirja!
Laitathan lisää kuvia ompeluksistasi!

marikan kirjoitti...

Kuulehan, jos osaat ommella sydämen, niin osaat ommella myös tuon nallukan, siinä ei ole oikeastaan mitään sen kummempaa, kuin vähän enemmän kurveja ja kaarteita ;).