keskiviikko 11. helmikuuta 2009


Tein tänään retken Putiikki Rannalla-kauppaan Pienen Sukkapuodin Piian kanssa. Mukavaa viettää hetki hyvien ystävien kanssa, nautiskellen maaseudusta, Miiran loistavasta palvelusta ja tuoreen pullantuoksusta. Kaupan valikoimassa on niin muotia kuin sisustustakin. Joten paketti on joka naisen unelma. Ja siinä miljöössä tekee loistavia hankintoja.

Muutaman vaatekappaleen lisäksi, kotiinviemisiksi ostin makoisaa mansikkamehua ja vanhanajan karamellejä.

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

olivieno kirjoitti...

Monasti on ollut aikomus tuolla putiikissa käydä mutta aina se siirtyy... Ihania kukkia oli miehesi tuonut, mitä ne ovat?

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa paikkaan!
En nyt muista niiden kukkien nimeä millään, tiedän sen kyllä...! Mieheltäni en edes viitsi kysyä... ei tietäis kuitenkaan. Tietääkö joku muu?

satu kirjoitti...

Se on ranunculus eli leinikki :) Ja arvaa kuka kiikutti juuri samanmoisia tänään kotiin...:)Ihania!

Piia kirjoitti...

Siis minunkin on aivan pakko suositella kaikille pientä retkeä putiikkiin, paksun lompakon kanssa:), ainakin itse olisin voinut ostaa vaatekaapin täyteen ihania vaatteita, puhumattakaan kengistä ja muista tuotteista, aikaakin kannattaa varata reilusti!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Hyvä Satu, niitä ne juuri ovat! Oletko tänään torstaina puodissasi? Sukat ovat valmiina joten voisin tuoda ne ja onkohan sitä lehteä vielä jäljellä?
Ja Piia, kiitos seurasta! Mulla on seuraava retkikohde jo selvillä!