keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Meikkivinkki

Olen hartaasti etsinyt sopivan väristä huulikiiltoa tai -punaa. Kokeillut ja testaillut eri merkkejä löytämättä sitä oikeaa. "Nude" on varmaankin oikea termi kuvaamaan etsimääni.

Huulillani ostamani kiillot ovat näyttäneet kuitenkin liian värittömiltä ja huulipunat taas liian ruskeilta. Sopivaa ei vastaan ole tullut, vaikka mainoksissa mallien huulet näyttävät juuri siltä, miltä omani haluaisin näyttävän.

Nyt kun kaupunkiimme avattiin Suomen toiseksi suuri ( wautsi wau !) Sokos, saimme sen valikoimiin myös merkin, jota ei täällä ole aikaisemmin myyty: Guerlain. Tähän päädyin myyjän suosittelun tuloksena kerrottuani hänelle ongelmastani löytää sopivaa väriä.

Ja kas, siinähän se onkin! Kiiltoa ja pigmenttiä juuri sopivassa suhteessa. Lisäksi hoitaa ihanasti helposti tähän vuodenaikaan rohtuvia huulia. Sain testerin myös merkin Terracotta-sarjan värivoiteesta, johon luulen päätyväni seuraavaksi. Voide toi ihanaa hehkua kalvenneelle talvi-iholle.

Ihan nyt tämmöinen asia pälkähti päähäni tässä joulukuisena iltana ja halusinpa tämänkin jakaa kanssanne! Nyt untenmaille!

Iloa ja valoa, Noora

( Kuva lainattu Guerlainin sivulta.)

4 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Mulla on kans sama ongelma. Saanko udella sävyä, jonka ostit?

Noora kirjoitti...

Hei -A-, mulla sävy on nro 10. Kokeile löytyisikö sarjasta oikeaa sävyä sulle.

titta kirjoitti...

Kiitos Noora viimeisestä. Meikkiasiat aina kiinnostavat, kiitos vinkistä, saatan kokeilla jos mun dior joskus loppuu.

Noora kirjoitti...

Kiitos Titta itsellesi, oli kiva että olit mukana vaalimassa perinteitä! Ja ole hyvä vinkistä!