perjantai 13. toukokuuta 2011

Arvonnan tuloksia... TAAS

Niinhän siinä kävi myös minulle, että eilinen teksti hävisi jonnekin. Nyt kerron teille lyhkäisesti mitä teksti piti sisällään.

Suoritimme siis arvonnan eilen, kuten olin aikaisemmin luvannut. Kiitin ja kiitän edelleenkin kaikkia siihen osallistuneita. Matkavinkkejä oli mukava saada, oli kivaa, että viitsitte oikein paneutua aiheeseen.

On muuten tosi tylsää kirjoittaa samaa asiaa uudestaan, voi tylsyys sentään.
Tupsahtaakohan se teksti tänne takaisin jostain avaruuden syövereistä jonain päivänä?!

Päädyn nyt vain toteamaan, että JDL:n pyykkipoikapussin voitti Krista ja muffinssivuoka lusikan kera matkustaa Miialle Kakkukellariin. Krista ehtikin jo eilen tekstini tuoreeltaan lukemaan ja sain häneltä jo yhteystiedot paketin postittamista varten. Mutta Miia, lähettäisitkö osoitteesi sähköpostiini vahvanoora@luukku.com jotta saadaan sinun palkintosi matkaan.

Sain äitienpäivänä lahjaksi omaa, laatuaikaa (sana, jota muuten kammoan). Lahjani käytän huomenissa, kun lähdemme kamuni kanssa lähikaupunkiin pienelle virkistysmatkalle.
Kiva päivä varmasti tulossa.

Nyt pitää keskittyä tuohon jääkiekkoon. Jännää kiekkoiltaa kaikille!

Iloa ja valoa, Noora


4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Niin tylsää, kun on tekstejä kadonnut. Itsekin postasin juuri aiheesta. Ja arvaa mitä, mullakin on huomenna vapaa :) Lähden ystävän kanssa päiväksi Helsinkiin, kivaa! Ihanaista päivää sinulle Noora, nauti vapaasta!

Noora kirjoitti...

Voi miten kivaa! Huippukivaa ja rentouttavaa päivää myös sinulle! Tehkää hyviä ostoksia!

Sari kirjoitti...

No nyt näkyy. :)
Kivan erilainen äitienpäivälahja, täytyy pitää idea mielessä tulevien vuosien varalle. "Jos" sattuis miehellä olemaan vaikeuksia lahjan kanssa.

Hauskaa reissua!

Noora kirjoitti...

No, vihdoinkin!
Juuri tässä kiitin miestäni ihan parhaasta lahjasta ikinä. Sen verran kiva reissu oli!