torstai 30. joulukuuta 2010

Vapaapäivänä


Pyhien väliin mahtui sujuvasti yksi retkipäivä. Suuntasimme siis Porvooseen. Tosin edellisenä iltana vaihteluakaipaavana ihmisenä olin jo valmis lähtemään perheen kanssa niin Ruotsinlaivalle kuin kaupunkimatkalle Köpikseenkin, jonnekin pois kotoa.

Koska ideani eivät saaneet kannatusta muissa perheenjäsenissä, päädyin Porvooseen. Onhan sekin poissa kotoa olemista ja joulun karistamista jaloista sekä tarkoittaa hyvää seuraa ja ostoksia.


Olen kertonut teille jo aikaisemmin tehneeni ostoksia Sevelynistä, mutta nyt pääsin paikalle ihastelemaan uutukaisen kaupan ihanuuksia ja kaunista esillepanoa. Täydellinen paikka tehdä ostoksia pikkuväelle.

Ostosten lomassa tein pikkuisen myös töitä Charlotan kanssa. Voinkin ilokseni kertoa, että Huldan Huoneessa järjestetään pian Uuden Vuoden arpajaiset 100 tuhannen kurkistajan kunniaksi. Ja yllätys, yllätys arpajaisvoitto liittyy noihin suloisiin purnukkarivistöihin, jotka komeilevat tuolla kuvassa kaupan hyllyillä ja pian myös Huldiksen hyllyillä.

Mutta ennenkuin pistetään arpajaiset pystyyn, esittelen myös ostokseni tuolta ja toisaalta, jotain siis lapsille, mutta myös itselleni löysin.

Matkaseuralaiselle kiitos ja loistavalle, paikalliselle guidelle myöskin!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Näyttää kovin kauniille! Minäkin tahtoisin lähteä käymään Porvoossa.

Onnellista Uutta vuotta sinulle!

Noora kirjoitti...

Eikös vaan Esmeralda! Porvooseen kannattaa ehdottomasti matkata hieman kauempaakin. Käy vähän niinkuin ulkomaanmatkasta jos ei ole kovin vaateliasta tyyppiä!

Hyvää Uutta Vuotta myuös Sinulle!