tiistai 15. kesäkuuta 2010

Uusi peitto
Pitihän minun heti tulla se näyttämään, uusi peittoni nimittäin. Tänään kävimme sen Lyylin kanssa hakemassa ja samalla pääsimme taas ihastelemaan ihastuttavaa kotia ja kauniita käsitöitä. Ihanaa, kun kotona on jotain uutta. Kiitos jälleen Wilhelmiina!

Muutakin uutta kotiin on luvassa. Muutama päivä poissa kotoa sai aikaan nimittäin sen, että keittiömme vanilijanväriset kaapinovet ja välitilan kaakelit näyttivät hyvin keltaisilta. Asia on häirinnyt minua koko tämän vuoden, minkä olemme tässä talossa asuneet. Asialle ei vain ole ollut rahaa tehdä mitään.

Koska rahaa ei nytkään ole, keksin ilmeisesti sairaalan valkoisuudesta intoutuneena ekologisen tavan hoitaa asian kuntoon. Soitin automaalaamoon, missä ovet maalataan tällä viikolla valkoisiksi ja välitilan kaakelit maalasimme kaakelimaalilla.

Olisihan ollut täysin järjetöntä vaihtaa ehjät ja hyväkuntoiset ovet vain värin takia, sen verran jopa minäkin osaan luontoa ja tulevia sukupolvia ajatella. Maali kaakelissa ainakin näyttää hyvältä ja uskon, että myös ovista tulee hyvät, ainakin paremmat kuin entisistä.

Edelliseen postaukseeni liittyen haluan vielä teille kaikille blogiystäville ja onnittelijoille kiitokseni sanoa. Ihana määrä onnentoivotuksia, kiitos vielä kaikille! Kiitokset myös kaikille sukulaisille ja ystäville, naapureille ja työkavereille, jotka olette perhettämme muistaneet.

Olemme tänään päättäneet kastejuhlan ajankohdan ja varanneet papin. Meidän muut lapset on kastanut mahtava rokkipappi Tampereelta. Nytkin yritimme saada hänet luoksemme, mutta valitettavasti se ei ollut mahdollista. Nyt sitten pitäisi aloittaa valmistelut ja kutsujen teko.

Kutsuihin liittyen tarvitsenkin hieman apuanne. Jossain blogissa on törmännyt ihanaan lapsiaiheiseen runoon sivun alareunassa. Kirjoitin sen jo ylös, mutta olen sen nyt hukannut. Osaako kukaan auttaa minut oikealle sivulle tai tunnistatko kenties runon omilta sivuiltasi.

Nyt nauttimaan raparperipiirakasta! Mukavaa viikonjatkoa!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Ihana peitto kyllä. Runoasiassa en osaa auttaa mutta mulla myös sama vika että kirjottelen lappusille kaikenmoista ylös ja sitten hukkaan ne lappuset...

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Minultakin vielä suuret onnittelut perheen pienimmän silmäterän johdosta. Lapsen syntyma saa aina tipan silmäkulmaan.

Uusi peitto on todella kaunis!

Ystävämme toteuttivat saman laisen keittiöremintin parivuotta sitten. Täytyy sanoa, että pienellä investoinnilla saivat keittiöönsä varsin pirteän ja uuden ilmeen. Ekologisuus ja taloudellisuus ovat asioita, joita ei sisustamisessa ja rakentamisessakaan kannattaisi päästää unohtumaan.

Aurinkoa viikkoonne!

sarppa kirjoitti...

Heips!

Löytyipäs täältä kaunis blogi ja kaunis koti! <3

Upea peitto,niin kaunis! <3

Jään katselemaan blogiasi lähemmin ja liityn oitis lukijaksi! :)

Nanni kirjoitti...

Onnittelut täältäkin pienestä nyytistä! Kaunis tuo peitto kyllä! :) Täälläkin yksi joka hukkailee lappusia harva se päivä, vissiin pitäis olla joku kirja johon kirjoittaisi ylös kaiken mitä täältä internetin syövereistä löytää. :) Toivottavasti löydät runon jostain..

Noora kirjoitti...

Miia: Tiedätkö, löysin sen lappusen, jolle olin runon kirjoittanut. Etsiminen vaati kyllä koko laatikon tyhjentämisen.

Emilia: kiitokset onnentoivotuksista! Tänään viemme ovet maalaamoon, joten nyt keittiössä on niitä avohyllyjä, joista olen aina haaveillut. Ja voin todeta, ettei meille minun siivousinnollani tule koskaan sellaisia!!!

Sarppa: Hienoa, että olet tiesi tänne löytänyt. Ja tervetuloa seuraan! Mukavaa loppuviikkoa!

-pm-: Kiitos myös Sinulle! Tuo kirjaidea on aivan loistava, otan sen heti käyttöön. Minulla on juuri sopiva kirjanenkin johon tallentaa kaikki netistä löytyvät ideat!

Jonna kirjoitti...

Edellinen kommenttini ei jostain syystä tietään tänne löytänyt, mitä lie teinkään. Onnittelut ihanasta Lyylistä. Ja tuo muistikirja on hyvä. Minulla sellainen on ja sinne kirjoittelen reseptejä, listoja esim kutsuista, runoja ja muita tärkeitä asioita mitkä tulee säilyttää. Niin ja niitä listoja riittää, miehenikin niistä jo kuittailee ;) Nähdään pian!!! :)

Noora kirjoitti...

Sinä se Jonna olet aina ollut niin järjestelmällinen ihminen :) Kiva nähdä pitkästä aikaa! Tervetuloa!

Wilhelmiina kirjoitti...

Jas sopihan se peitti teille loistavasti :)
Minä odotan sitä keittiöremontin edistymistä ? Jollain tapaa uskon että tulee aivan valtavan hyvä , usko pois se kannattaa se valkoisuus ja ihan uusin silmin pääset sitten laittamaan kaikkea mukavaa purkista purnukkaan "uuteen" keittiöön. Uusihan siitä tuleekin.
Nyt vaan ristiäis tuhinoita ja pienen nyytin kastamista. Niin onnea vielä -oli ihana nähdä suloinen pieni neitonen vaaleanpunaisessa asussaan.