sunnuntai 4. lokakuuta 2009

TuotevalikoimaaKiitokset runsaista yhteydenotoistanne ja mielenkiinnosta kutsuja kohtaan! Ajattelin, että laitan tänne hieman kuvia Huldan Huoneen tuotteista, joita tällä hetkellä on valikoimassa. Kovasti täällä jo uusia tavaroita kaivataan ja mielelläni niitä eteenpäinkin myisin, jos vain joku niitä viitsisi toimittaa...:)!

Valikoimassa on edelleen piensisustustuotteita; tyynyjä, peittoja, lamppuja, purkkeja ja purnukoita. Näiden lisäksi myyntiin olen saanut suurensuosion saavuttaneita, suussasulavia hilloja ja karkkeja. Myynnissä on glögejä, sinappia, pipareita sekä manteleita kuten myös näkkileipiä. Kaikki tämä tuotteet ovat pakattu kauniisti, joten ovat aivan ihania viemisiä ja pikkujoululahjoja ihan sellaisenaan.

Kuvat otin eilen paikallisen yrityksen avajaisista, jonne olin ystävällisen kutsun saanut Huldiksen kanssa. Ilmassa oli ehtaa maalaisromantiikkaa, kun isännät emäntineen karauttivat paikalle traktorilla! Tai hirvenmetsästysreissulla olleet miekkoset kertoivat lahtauksen jälkeen pesevänsä kätensä ostamallaan Marseille-saippualla...ruusuntuoksuisella sellaisella. Vaikeaa oli kaupata mummolle isoäidin-neliöistä tehtyä peittoa, kun kuulema itse omin kätösin sellaisia on pitkän ikänsä virkannut.

Viikonloppu alkaa jälleen olla vietetty. Ohjelmassa olisi vielä tälle päivälle kesäkalusteiden poisvientiä ja kukkasipuleiden istutusta. Luvassa on siis keväänkorvalla kaunis kukkaloisto, elleivät sipulit sitä ennen kulkeudu myyrien matkassa jonnekkin muualle. Toivotan kaikille kanssasisarille jännittävää pudotusiltaa!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Moikka! Tuotteet näyttävät herkullisilta. Tuskin maltan odottaa kutsuja ;) P.s varaanko yöpaikan vai menetkö S&S:lle? Soitellaan vielä

Noora kirjoitti...

Heipä hei, majapaikan kyllä tarvitsisin! Soitellaan vielä siitä. Kurjuudenpoistoiltaa odotellessa, N.

Mira kirjoitti...

Mukavaa alkanutta viikkoa koko perheelle! Niin oli mukava taas lukea kuulumisia :-)

Ulla kirjoitti...

Sinullahan on viehättävä putiikki jo, ja täynnä suloisia herkkuja :)

t. Ulla

Wilhelmiina kirjoitti...

Voi kuinka kaunis blogi täältä löytyikään. Sattumalta tulin peltoharjun kautta teille .

Niin suussasulavia kuvia.

Teillä on kaunis koti ja tiedän tunteen kun lasten jäljiltä pyyhitään valkoisia tekstiilejä, huonekaluja, seinijä jne.... :=)

Wilhelmiina kotiliesi blogista

Noora kirjoitti...

Hei teille tytöt! Ja kiitokset teille viesteistänne! Kiva, että Wilhelmiinakin on löytänyt tänne!