perjantai 28. marraskuuta 2008

Huldan Huone avautuu

Vihdoin pääsen aloittamaan blogini ja Huldan Huoneen yhteisen tarinan. Monien epätoivoisten hetkien jälkeen tilaamani tavarat saapuivat eilen, joten nyt on hyvä aloittaa. Ajattelin kirjoitella tähän blogiin minua kiinnostavista asioista; sisustamisesta, lapsista ja perheemme vauhdikkaasta arjesta. Lisäksi suuressa roolissa tulee olemaan yritykseni Huldan Huone, joka järjestää sisustuskutsuja. Kerron millaisia tunteita ja ihmisiä saan sen myötä kohdata.

Eilen mies ja lapset lähtivät kiireesti pihalle lumileikkeihin kun aloin itse purkamaan laatikoista niitä ihanuuksia, joita olin tilannut. Kauniit jouluenkelit pääsivät oikomaan siipiään ja hauskat saparopossut röhkivät innoissaan päästessään esiin. Katsotaan sunnuntaina minne ne vielä päätyvätkään jouluaan viettämään!

Todellakin jo sunnuntaina minulla on ensimmäiset kutsut. Tavarat eivät todellakaan tulleet yhtään liian aikaisin. Yhdet kutsut jouduin jo siirtämään myöhemmin pidettäviksi. Mutta nyt kaikki on hyvin ja toiminta voi pyörähtää käyntiin. Jännityksellä jään odottamaan mitä seuraa. Kerron siitä lisää sunnuntaina.

Iloa ja valoa, Noora

Ei kommentteja: