sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

LoveEilen mieheni yllätti minut positiivisella tavalla. Normaalisti hyvin kaavoihinsa kangistunut tyyppi ehdotti aamulehtensä noudettuaan sadepäivänretkeä Jyväskylään koko perheen voimin. Ehdotus sai kannatusta koko porukassamme.

Kaupoissa ehdin vain pikaisesti ja tehokkaasti pyörähtämään. Wishwearin mahtavasta alesta ostin kuitenkin ensimmäiseni ChillNorwayn paitikseni viiden muun hoputtaessa vieressä. Samaan aikaan Siiri ihmetteli kovaanääneen Våga-korujen puuttumista kaupan valikoimasta:) Ihana kauppa, joka vaatii ehdottamasti paremman tutustumisen -toisenlaisessa seurassa.

Päivää vietettiin myös Mummon mökillä uiden ja saunoen. Ennen kotimatkaa lapset pääsivät vielä touhuamaan HopLoppiin. Rättipoikki väsähtäneet lapset kannettiin automatkan jälkeen nukkuvina omiin sänkyihinsä yöuniaan jatkamaan. Kiva ja tehokas päiväretki!

Tänään onkin sitten vietetty Siirin päivää sankarittaren nauttiessa saamastaan huomiosta. Ja niin on mukava kesäviikonloppu jälleen päättymässä ja arki kutsuu meitä työläisiä. Kiva, että edessä on tavallista lyhyempi viikko ja juhannusvapaat edessä. Toivotankin kaikille mukavaa viikonalkua!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Olipas kiva reissu teillä :)

Nimipäivä-sankarille onnittelut!

Ja kyllä on mukavaa, että on "vaan" nelipäiväinen viikko :D

Hyvää juhannusviikkoa teille!

Noora kirjoitti...

Hei Kesäkukka! Kiitoset Siirin puolesta, on varmasti onnellinen kun saa vielä täältäkin onnitteluja! Mukavaa juhannusta myös sinulle! Nautitaan lyhkäisestä viikosta!