maanantai 20. kesäkuuta 2011

RaparperimehuaUutukaisen kirjani innoittamana päätin iltani ratoksi keittää mehua pihan raperpereistä Leilan ohjeen mukaan.
Tuossa Pala kakkua ja paljon muuta-kirjassa on muitakin herkullisia ohjeita vaikka kuinka. Lisäksi kuvitus on ihana ja runsas. Tykkään muutenkin kirjan kotoisan rempseästä tyylistä, kuten myös naisen omasta asenteesta. Mielestäni juuri se välittyy hyvin kirjan sivuja maisteltuani. Leila kertoo myös jokaisesta reseptistä pienen taustatarinan sekä jakaa tarjoiluvinkkejä. Kiva kirja, jota voi suositella muuksikin kuin keittokirjaksi.

Tämä kokkailuteema sopii muutenkin päivän aiheeseen, sillä sain tänään kunnian tavata suuren innoittajani. Tapaamisemme kunniaksi hänkin kertoi rullanneensa hiuksensa. Miettikääpäs sitä... :)

Makoisaa illanjatkoa kamut!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

No siinäpä riittää miettimistä...?!

Minä olen pysyttäytynyt tutussa rapsumehuohjeessa, mutta voisihan sitä testata muitakin. Pitääkö tuossa reseptissä raparpereja liottaa?

Sari

Noora kirjoitti...

Moips Sari, Ei tämä kyllä vedä vertoja sille sinun mehullesi. Muistan ikuisesti sen makuelämyksen kun sitä pääsin maistamaan. Tässä ohjeessa rapsut keitetään, joten mehu valmistuu nopeasti.

Voidaanko kranssailla jussin jälkeen? Nyt on ihan liikaa hommeleita :)

Riitta kirjoitti...

Just ehdin raparperit hakemaan pihalta, mehuntekoa varten, ennen kun alkoi aikamoinen ukkoskuuro!
Nyt kun luin tätä niin aloin miettimään sitä ohjetta , en ole ennen tehnyt ja toivekoti ja puutarha lehdestä löysin yhden!
saas nähä millaista siitä tulee ;)
Mukavaa juhannuksen odotusta ♥

Noora kirjoitti...

Hyvä, että ovat juomat valmiina juhannusta varten! Maukkaita mehuhetkiä sinulle Riitta!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi, mulla on paljon raparperejä, täytyykin tehdä mehua, kiitos vinkistä ja ihanaa juhannusta toivottaa romulyyli-riitta.

Nonnukka kirjoitti...

Voi tuo on varmasti hyvää, nam! En ole varmaan koskaan maistanut raparperimehua :) Pitää koklata kyllä vielä! !

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Onpa sinulla ihana blogi! Meidänkin pikkuinen täytti vuoden ja samat jutut täällä, miten se aika meneekin niin liian nopeaan...

Noora kirjoitti...

Riitta: Minunkin täytyy tehdä uusi satsi mehua. Onneksi Mammalla on paljon rapskuja jäljellä! Toivottavasti oli kiva juhannus!

Nonnukka: Minä tykkään raparperin mausta. Mehua tarjoilin juhannusvieraille kivennäisveden kera. Raikas janojuoma!

Marsa: Hienoa, että olet tänne Huldan Huoneeseen löytänyt. Toivottavasti viihdyt!