torstai 20. tammikuuta 2011

Neljäs erä


Jostain kumman syystä olen joutunut katsomaan tiistai-iltaisin tiettyä ohjelmaa. Oikeastaan syy siihen on se, että meillä on vain yksi telkkari. Joten minulla ei ole vaihtoehtoa tiistaisin tai torstaisin klo22. Silloin meillä katsotaan ohjelmaa Neljäs erä.

Mutta nykyään katson sitä mielelläni ja syynä on tuo kommentaattorina toimiva Tuomas Grönman. Miten loistavasti hän johdattaa meidät illan pelien syövereihin, tilanteisiin ja taustoihin. Miehellä on sana hallussaan, hän fiksu ja esiintymistaitoinen. Me katsomme ohjelmaa hieman erinäkökulmista- minä ja mieheni. Parasta kuitenkin on se, kun otetaan pelaajayhteys illan liigapelaajaan puhelimitse. Ensin puhuu se ohjelman isäntä ja sitten Tuomas ottaa puheenvuoron: "Osku tässä terve..." ja alkaa kysellä fiiliksiä pelistä. Ihana!

Olisipa meillä naisillakin joku ohjelma, jossa pureuduttaisiin syvällisesti viikon sisustuslehtitarjontaan tai nettikauppojen uutuuksiin tai Cupcaken kevät 11- mallistoon. Taustoja valottaen, syvällisesti paneutuen, eripuolilta pureskellen.

Tänään se tulee taas se ohjelma, mutta kommentoimassa on se toinen pelaaja, ei ollenkaan niin hyvä. Surffailen siis netissä ohjelman ajan.

Ja vielä yksi huomio tästä ohjelmasta: Eikö sille juontajalle löydy pikkutakkia, jossa hiha olisi riittävän löysä. Ärsyttää, kun se hiha kiristää hauiksen kohdalta...
Näin naisnäkökulmasta ajateltuna!

Älkää ottako minua vakavasti, pliiiiiisssss!!! Mutta kannattaa katsoa... Ja onhan hyvä, etten ole rajoittanut blogiani vain sisustukseen tai vaikkapa vaatteisiin, sain tämänkin tärkeän asian teille kertoa...:)

Iloa ja valoa, Noora


5 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Tulin vielä kiittämään käsivoiteesta, jonka voitin! Tosi hyvää on!!!

Noora kirjoitti...

Hyvä, että paketti on saapunut perille. Käsivoide on kovassa käytössä minullakin.

Pepi kirjoitti...

En kyllä katso :D
Mulla ihan omassa käytössä kaks telkkaria, mutta viihdyun paremmin kyllä täällä bllogien parissa kuin minkään urheilun -edes penkkisellaisen :/

Noora kirjoitti...

Mutta yritäppä katsoa sitä ihan uusin silmin, Pepi. Äläkä välitä niin siitä jääkiekosta!

Mari kirjoitti...

Noora, blogissani on jotain sinulle! :)