lauantai 8. tammikuuta 2011

Loman päättäjäisetPitkä koko perheen yhteinen loma alkaa olla loppusuoralla. Vielä nautitaan kuitenkin viikonlopusta, jota juhlistamme yhteisellä elokuvalla sekä tietysti kunnon annoksella nameja.

Tulppaaneista tykkään kovasti, mutta niin lyhyen aikaa ne säilyvät kauniina. Jo lapsena pidin niiden varsen natinasta kukkakauppiasta leikkiessäni. Meille on aina kotiin ostettu viikonlopuksi kukkia ja samaa tapaa jatkan minäkin.

Keittiön ikkunalla esikot antavat lupaustaan valon lisääntymisestä, mistä tänään olin jo havaitsevani merkkejä.Kerroin jo aikaisemmin mieheni jäädytttämästä kentästä. Siitä on riittänyt paljon iloa myös koko naapuruston lapsille ja kovassa käytössä kenttä onkin ollut.

Kysäisempä teiltä, löytyisikö kaapistanne mahdollisesti tarpeetonta talvihaalaria koossa 74cm. Sellaisen mielelläni ostaisin Selmalle.

Vielä muistutan teitä arvonnasta! Käykäähän jättämässä viesti edelliseen postaukseen, niin pian päästään arpomaan! Kiitän teitä kaikkia osallistumisestanne ja mukavista kommenteistanne. On ollut mukava huomata, että joukkoon on tullut paljon uusia tuttavuuksia sekä iloisia jälleentapaamisia ja aivan yllättäviä tuttuja, joiden en tiennytkään täällä vierailevan. Kiva, että käytte!

Iloisia talvitouhuja viikonloppuunne!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Kaaponkammari kirjoitti...

Omastat luistinradasta haaveilevat meidän pojatkin. Mukavannäköistä touhua teillä siellä ja kauniit tulppaanit. Harmillista tosiaan, että eivät edes viikkoa kestä, vaan rupsahtavat aika nopeasti. Arvontaan osallistuinkin jo linkityksen kanssa.

1
Tervetuloa kammariin

Jonna kirjoitti...

Mahtava kenttä teillä. Vinkki tulppaneille: mahdollisimman vähän vettä ja nostat yöksi viileään. Joku viileä nurkka lattialla, antaa muutaman lisäpäivän. Hyviä luisteluita :)

marikan kirjoitti...

Muksuna tuli joskus jäädytettyä luistinrata nurtsille =) olihan se melkoisen röpelöinen rata, mutta ei se menoa haitannut.

Noora kirjoitti...

Kaaponkammari: Ei muuta kuin jäädytyshommiin vaan!Kiva, että olet jo osallistunut arvontaan. Ihan varmasti tulen vierailulle kammariin!

Jonna: Tiedän kyllä, että pitäisi nostaa kukat viileään, mutta en todellakaan viitsi/ehdi sitä tehdä. Tulkaahan luistelemaan!

Marikan: Lapset ovat aivan innoissaan omasta kentästä. Meidän parivuotiaskin jo pysyy hyvin pystyssä luistimilla. Mutta on iskälle tullut valituksia juuri kentän pinnan röpelöisyydestä. Mukavaa talvenjatkoa sinne!

Terhi kirjoitti...

Ai miten kivalta tuo näyttääkään! Täällä mies juuri lupasi, että meidän pihalle tulee myös oma luistinrata, jihuu :)

Noora kirjoitti...

Hei Terhi, liukasta menoa sitten vaan! On mukavaa kun ei erikseen tarvitse lähteä minnekään luistelemaan vaan se käy niin helposti omalla pihalla muiden leikkien lomassa. Ja taidot ovat karttuneet itsekseen huomattavasti nopeammin kuin luistelukoulun opeissa!

titta kirjoitti...

Moikka, yhä vain näyttää tuo mekko kauniille, onneksi päädyit valkoiseen siinä on vain sitä jotain. Nähdään pian?!

Noora kirjoitti...

Kiitos Titta makutuomarina olosta! Nähdään!