keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kevät saapui Ruusukujalle... eikun Korukujalle


Te, jotka olette tutustuneet Onnelin ja Annelin maailmaan tiedätte millaiseksi paikaksi Ruusukuja lasten kirjassa kuvataan - ihanaksi kerta kaikkiaan. Tyttäreni, se vanhin niistä, totesi eilen meidän Korukujan olevan melko samanlainen paikka kuin tuo kirjan unelmien Ruusukuja. Se on paljon sanottu!

Ruusu- tai Korukuja, mutta ihastuttavien kukkasten tuoksussa olen täällä pyörinyt viime päivinä. Huldan Huoneeseen saapuivat nimittäin nämä Crabtree & Evelynin suloiset tuotteet. Suloinen ei ole ainostaan purkin ulkokuori, vaan myös ihoni tuotteiden muutaman testikäyttöpäivän perusteella. Ja tuoksu on raikas, keväinen henkäys.

Tuotteita löytyy siis jokalähtöön: käsille, vartalolle, on suihkusaippuaa, huonetuoksua... jopa laventelintuoksuista hyllypaperia, josta tulee hittituotte!
Eli kaikki vanhojen liinavaatekaappien omistajat, HUOMIO!!!

Jos jostain tuotteesta kiinnostut, laitan mielelläni sellaisen Postimies Paten matkaan, hän toimittaa sen varmasti perille kauemmaksikin.

JA MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN,
HUOMISEEN ON VIELÄ AIKAA!

Iloa ja valoa, Noora


5 kommenttia:

Villa Elina kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Täytyy tulla kurkkimaan joku päivä.

Suloinen kommentti Siiriltä ja varmasti paikkansa pitävä:-)

Riitta kirjoitti...

Tosiaan ihanan näköisiä juttuja! Sopiiko tuotteet myös herkkäihoisille ? Onnistuisikohan käynti Huldan huoneelle nyt aremmin kun viime vuonna ;) Iloista viikonlopun odottelua sinulle !

Riitta kirjoitti...

siis paremmin...jäi tuosta äskeisetä p kirjain puuttumaan !

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Bongasin eilen jostain muutaman vuoden takaisesta sisustuslehdestä pienen kuvan, jossa oli jokin Crabtree&Evelynin tuote. Jännästi sitä joskus kiinnittää juttuihin huomiota, kun ne on jotenkin muuten ajankohtaisia.
Nuo laventelituotteet voisi olla minun juttu eli mielenkiinnolla odotan, että pääsen nuuhkuttelemaan.

Noora kirjoitti...

Tervetulleeksi testailemaan teidät tytöt toivotan!