tiistai 21. joulukuuta 2010

Tyttöjen asutTässä punajuuri-vuohenjuustokiekkojen paistamisen lomassa tulin näyttämään tyttöjen aattoasut, joista jo aikaisemmin kerroin.

Olin ajatellut jotain tylliunelmaa, mutta pääduinkin sitten näihin velyyrimekkoihin. Näillä on varmasti meillä enemmän käyttöä. Menevät kivasti ihan päiväkodissa mukanatulleiden, väreihin sopivien leggareiden kanssa. Toisaalta luulen, että asuista tulee myös juhlavat, kun niihin yhdistetään oikeanlaiset asusteet.

Aivan varmasti ne ovat ainakin mukavat päällä, mikä on tärkeintä niillä pakkasilla, mitä aatoksi on ennustettu. Joulu taidetaan viettää ihan sisätiloissa.

Taatelikakut ovat paistettu ja nyt on viimeinen kiekkopelti uunissa. Täytyy mennä vartioimaan, etteivät kärtsähdä. Toivotan mukavia jouluvalmisteluita teille!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi,miten södet sydämet mekossa ! Jäipä sitten tulematta ostoksille...vaikkei joulukiireitä pitänyt olla, niinpä vaan tuntuu että tunnit on alkanut juoksemaan pikajuoksua.Jännittäviä joulunaluspäiviä teille :)

Mirka kirjoitti...

Voi miten ihanat mekot!! Itsellekkin tuollaisen mieluusti ottaisin :D

Mukavaa joulun odotusta :)

Noora kirjoitti...

Riitta: Niin on kivoja yksityiskohtia mekoissa ja tuo puuteriroosahan on se minun suosikkini. Rauhallisia joulunaluspäiviä sinulle. Vaihda nyt jo pikajuoksusta kävelyyn, johan tässä hengästyn minäkin... :

Mirka: Tytötkin tykkäsivät mekoistaan. Hyvänjouluntoivotuksia sinulle myös lähetän!

Wilhelmiina kirjoitti...

Upeat mekot :) pidän tyylistä oikein kovin.
Hyvää joulua jo nyt sinulle ja perheellesi me toivotamme.

Noora kirjoitti...

Kiitos Wilhelmiina! Lämmin Joulutervehdys myös Sinulle ja ollaan yhteydessä ensi vuonna!