perjantai 17. joulukuuta 2010

Ostoksia verkkokaupoista


Näin joulun alla on tullut tehtyä paljon ostoksia erilaisten nettikauppojen kautta. Toisesta kaupasta kermakakkutyynyä, toisesta leimasimia, kolmannesta liinoja sekä vaatteita.

Nettiostaminen on minulle vielä varsin uutta, ja olenkin aina pyrkinyt asioimaan oikeiden ihmisten kanssa, sillä arvostan hyvää palvelua. Ensimmäisiä ostoksia tein verkosta ehkä noin viisi vuotta sitten. Tuolloin suosikkikaupastani lähetettiin aina ostosten mukana pieni juttu; pilkkuservetit tai ruusukortti kiitoksena tilauksesta. Lähetyksen paketointiin oli myös aina kiinnitetty erityishuomiota. Persoonaton ostaminen sai siten jonkinlaiset kasvot.

Viime aikaisia ostoksia purkaessani, olen ihmetellyt niiden tylsyyttä. Nykyiset lähetykset sisältävät vain pahvia ja muovia, ei hyvänjouluntoivotusta saatikka sitten polkkakarkkeja tai silkkipaperia, ei kiitosta tilauksesta tai asiakkaan huomioimista. Kauniiden nettisivujen ilmeen haluaisin jatkuvan lähetyksen mukana kotiini asti.

Tässä menneellä viikolla tajusin Siirin kasvaneen ulos juhlamekostaan. Mekosta, jonka tilasin Sadulta Villa Harmoniesta. Sen mukana tuli muuten polkkakarkkeja lapsille (jotka äiti söi) ja, mekko oli kauniisti paketoitu!!!

Tiesin, että Porvooseen on hiljattain avattu uusi lastenvaatekauppa Sevelyn, jonne soitin. Ja Charlotan tyyliin täysin luottaen sain mekot niin Siirille kuin Selmallekin. Asia hoitui ilman kiertelyä kaupungilla, suit sait sukkelaan. Seuraavana päivänä posti toi paketin.

Ja katsokaa pakettia! Ihana! Kaunis! Tyylikäs! Aivan kuin itse kauppakin ja sen vaatteet. Käykääpä kurkkaamassa!

Niin, meidän tyttötrio pukeutuu jouluna rennosti; väreinä harmaa maustettuna puuteriroosalla ja lilalla.

Tiedättekö, tilasin verkkokaupasta myös kattolistoja. Jostain syystä en odottanyt lähetykseltä mitään, en silkkipaperia tai pilkkukortteja. Mutta silti listat ovat paikoillaan (!) ja katto on valkoinen.

Iloa ja valoa, Noora


2 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Tuo on täysin totta. Pieni ylimääräinen "lisuke" tilauksen mukana tuo niin hyvän mielen, että mieluusti valitsee saman liikkeen jatkossakin. Eikä sen tosiaan tarvitse olla polkakeppiä kummempi juttu.
Laitahan muuten kuvia niistä tyttöjen mekoista. Täällä ainakin yksi utelias haluaisi nähdä nuo kuuluisat ihanuudet. :)

Noora kirjoitti...

En minäkään mitä suuria ole odottanut, vain asiakkaan huomioimista ja erityisesti näin joulun alla.

Laitan kuvia tulemaan, mutta välipäivinä mennään ihan livenä niitä katsomaan!