torstai 30. syyskuuta 2010

Vaatekaapin uusi väri


Eilen läksimme markkinoille koko porukalla. Tiedättehän, niille Mikko-markkinoille! Etukäteen hehkutin lapsille ihania rinkeleitä, jollaiset jokainen saisi omakseen ja itse nautiskelin jo ennalta iltapäiväkahvista suuren herkkuni kera.

Kun saavuimme Kirkkopuistoon, ei siellä markkinahumusta ollut tietoakaan. Muutama mummo myi luutiaan ja Puikkonen perunoitaan. Vanhastaan muistin, että Mikko-markkinat olivat tapahtuma kaupungissamme ja luonnollisesti oletin niiden olevan Mikon-päivänä. Näin ei siis olekkaan. Koskas ne kaksipäiväiset markkinat sitten ovat, kertokaa hyvät immeiset?

Kun maalaiset läksivät kaupunkiin markkinahumuun, pukeuduttiin myös hieman paremmin. Tällöin huomasin myös, että tyttöjen kaappiin on eksynyt aivan uusi väri. Tuo lila. Ja tykkään siitä kovasti. Etenkin jos se taittaa hieman mustikkaan, ei aivan kova violetti.
Vaikka emme päässeet markkinoille, niin menimme jätskeille lieventämään pettymystämme. Kivaahan sekin oli! Ja Mumma ja Vaari veivät meidät vielä syömään.

Ihanaa, että viikko on taas hujahtanut ja edessä on viikonloppu. Siirin kanssa ajattelimme suunnata katsomaan lauantaina kilpatanssikilpailuja, ihastelemaan niiden tunnelmaa ja pukuja. Tanssimmehan me taas tähtien kanssa ja kannustamme kovasti täällä kotikatsomossa.

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

Iloa javaloa, Noora

2 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Tiedätkö en minäkään muista nyt niitä markkinoita ;)
Oi olet ostanut tytöille kivoja paitoja , pitäisi mennä itsekin kaupungille vaateostoksille kun ehtii.
Mukavaa viikkoa!

Noora kirjoitti...

Kiitos viestistäsi Wilhelmiina! Pitäisikin ottaa sinuun yhteyttä, kun olisi taas tarpeita.

Ja ne markkinat ovat ensi viikolla, tiedoksi vaan!

Aurinkoa viikkoosi!