keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Jorinoita keskellä viikkoaUusien toppapukujen saapuessa meille, järkytyin. Noinko isoja meidän lapset jo ovat. Niin, huomenna jo 5-vuotiaita. Pukujen koko järkytti, mutta olinhan kunnon perheenäidin tavoin ostanut hieman kasvun- ja villavaatevaraa niihin.

Raidalliset puvut ovat kivan pirteät ja niihin on helppo löytää asuun sopivat asusteet, kun värejä on mistä valita. Minymo- merkkiset olivat myös entiset talvipuvut, joihin olin erittäin tyytyväinen, kuten jo aikaisemmin kerroinkin. Niinpä Tyyne perii Siirin pallopuvun ja Onnin puvun myin jo hyvään hintaan kirpparilla. Huolimatta kovasta käytöstä, puku oli hyväkuntoinen ja ostaja siihen kovasti tyytyväinen.
Tosiaan kaksosilla on synttäripäivä huomenissa. Eilen juhlittiin päiväkodissa ja kaverisynttäreitä vietetään perjantaina. Pojat kokoontuvat jalkapalloilun merkeissä ja tytöt viettävät prinsessajuhlia silläaikaa meillä kotona. Pojille on luvassa pelikenttäkakku pelaajineen ja tytöille tietysti ikuinen Hello Kitty. Juhlien järjestäminen yhdessä lasten kanssa on hauskaa, sillä innostus on kova ja juhlien tärkeys huipussaan. Ja lauantaina juhlitaan sitten suvun kanssa.

Lahjatoiveissakin huomaa ettei meidän kaksoset enää aivan pikkuisia ole. Onska on saanut jo BMX-kypäränsä ja nyt toivotaan skeittilautaa ja legoja. Siirin toiveena on Nomination-koru ja hevos-juttuja, sillä niin se keppari-innostus tuli meillekin ja Villivarsaa "lueskellaan" sängyssä. Ihan huvittaa, kun lasten suusta tulee "frontti seiskoja" tai "pyörät keulii."

Nyt pitää lopettaa, sillä otin juuri vastaa Huldiksen paketteja, joita olen ODOTTANUT! Kerron ihan varmasti teille kaikille mistä on kyse heti kun ehdin! Nyt menen niitä aukomaan! Ihanaa!
(Tiedän tuo on tosi ärsyttävää ja inhoan itse ylikaiken tollasta, sori vaan! :))


Ja tänään on keskiviikko! Mukavaa iltaa kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Taas miä täällä ensimmäisenä kommentoimassa. :)
Jos siellä Huldan paketeissa on mitä luulen, niin en ihmettele, että oot täpinöissäs! Se on varmaan vähän kuin joululahjapaketteja avaisi, voisin kuvitella? Esittelehän sitten hetimiten pakettien sisältö! :D
Niin ja ONNITTELUT teidän päivänsankareille!!

Noora kirjoitti...

Niin, toivottavasti et kuitenkaan jää ainoaksi. Kommentteja on niin mukava lukea.
Koskas tulet katsomaan pakettien sisältöä? Ihania, voin kertoa!
Ja kiitokset lasteni puolesta!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Etukäteisonnittelut sinne lapsosille! Joko Pate toi kirjeen?

Minäkin yritin noita raitahaalareita löytää, mutta ihme, kun oli kaikki kivat poikienvärit jo menneet. Nyyh! Ne on niin ihania!

Riitta kirjoitti...

Mukavia juhlia teille! Lapset tosiaan kasvaa niin nopeesti, välillä olis halunnu aikaa jarrutella ;) Mitähän paketteja oikein sait, rupes uteliaisuus heräämään täälläkin !!!

Piia kirjoitti...

Onnea toivotellaan täältäkin Siirille ja Onnille!!!

Noora kirjoitti...

Emilia: Kiitos, välitän onnitelut lapsille! Ei ole Pate vielä tänne ajellut, tulisikohan tänään käymään?!
Minä tilasin haalarit Ozbabysta. Katsoppas vieläkö sieltä niitä löytyisi.

Riitta: kiitos myös Sinulle onnentoivotuksista! Sinähän voisit tulla kurkistamaan, mitä niistä löytyi. Toki laitan kuvia tänne ja mainoksen lehteen. (kunhan vain ehdin...!)

Piia: Onni ja Siiri kiittävät kauniisti onnitteluista! Terkkuja lähetämme!

Mirka kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaille! :)

Noora kirjoitti...

Kiitos Mirka onnitteluista! Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Riitta kirjoitti...

Tulen mielelläni kurkistamaan joku päivä :) Mukavaa viikonlopun jatkoa

Noora kirjoitti...

Tervetuloa Riitta! Nähdään :)