sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Juhlien jälkeisiä höpinöitä




Nyt olemme saaneet kaksoset kunnialla 4-vuotiaiksi. Se vaatikin juhlimista koko viikonlopun ajan. Rankkaa tuo juhliminen lapsillekin tuntui olevan, sillä kolmikko simahti sänkyihinsä jo hyvän aikaa sitten.

Vietimme perjantaina kaverisynttäreitä naapuruston lasten ja päikkykavereiden kesken. Mukava oli tutustua näihin lapsiin, joista on tullut tärkeitä kavereita lapsillemme ja tavata myös heidän vanhempiaan. Kiitokset kaikille pikkuvieraille käynnistänne, mukavaa oli!

Lauantaina Huldan Huone emäntineen sitten esiintyi paikallisen sanomalehden sivuilla. Lehti on ollut kovasti luettu, sillä kännykkäni piippaili koko aamun kun tuttavat lehteä selailivat aamukahvinsa äärellä. Juttu onkin poikinut paljon uutta kivaa, mistä olen iloinen.

Eilinen sisälsi myös sisustuskutsut kauniin luonnon keskellä, hauskassa seurassa. Kiitoksia lähetellään myös sinne suuntaan kaikille osallistujille sekä emännälle!

Tänään vietettiin juhlia sitten aikuisten kanssa, kun vanhempani, sisarukseni ja perheystävämme tulivat juhlistamaan sankareitamme. Lapset nauttivat saamastaan huomiosta ja ihanista lahjoistaan. Monet vieraistamme olivat myös ensivisiitillä uudessa kodissamme, joten tuli tupakin samalla tarkistettua. Aurinkoinen sääkin juhliamme suosi. Tämä oli tärkeä päivä pikkuihmisten elämässä, kiitos kun otitte siihen osaa!

Tiedättekö, nyt kerään itselleni tarjottimen, joka sisältään mm noita yllä näkyviä herkkuja ja siirryn telkkarin ääreen. Taloon on kuulema tulossa uusia asukkaita ja häädettäviäkin on useampi. Jännää, enkä minä edes tämän hulinan keskellä tiedä sitä, että pääsikö se Nino sinne sviittiin...?

Hyvää tuulta ensiviikkoon!

Iloa ja valoa, Noora

11 kommenttia:

marikan kirjoitti...

Ihania herkkuja, maistuis mullekin ;)

Ai juu, ei kai se Nino sinne sviittiin päässyt, kai.

Kesäkukka kirjoitti...

Ja mullekin maistuis!
Ihanalle näyttävät kaikki herkut! :)

Mira kirjoitti...

ONNEA Onnille ja Siirille vielä näin jälkikäteen!!! Juhlapöydät näyttävät niiiin herkullisilta. Niin ja Noora, en edelleenkään ole saanut niitä sandaaleja postiin..... Yritys on kyllä kova :-)
Mukavaa alkuviikkoa koko porukalle!

Jonna kirjoitti...

Ihania herkkuja! Taidan napata muutaman vinkin meidän tyttöjen synttäreille ;) Aurinkoista viikkoa ja terkkuja koko perheelle.

Kotivalo kirjoitti...

Oijoi mitä herkkuja! Yksi elämän huippuhetkiä muuten on, kun on siivonnut, puunannut, järjestellyt ja leiponut ja kaiken sen jälkeen voi tyytyväisenä lösähtää illalla sohvalle kaapit vielä herkkuja yleensä pullollaan = )

Olivieno kirjoitti...

Hihhih, se Nino on kyllä niin hauska että välillä on vaikea uskoa edes todeksi!

Noora kirjoitti...

Kiva, että olette käyneet herkuttelemassa tätä kautta!
Ja kiitos Miralle vielä onnitteluista! Emme tarvitse niitä sandaaleita vasta kuin ehkä ensi keväänä, joten yritetään vaikka nähdä ennen sitä:)!
Jonna, täällä jo kovasti odotellaan sitä tylsistymisen-ja-kurjuudenpoisto-iltaa!
Kotivalo, oli ihanaa huokaista juhlien jälkeen ja nauttia rauhallisesta illasta.
Olivieno, se Nino on todellakin ihana katseltava, olen aivan samaa mieltä. Nyt äkkiä pesulle, että pääsee taas telkkarin ääreen...

Marja kirjoitti...

Oivoi mitä herkkuja... maistuisi television ääressä (ja muutenkin) myös minulle :) Hetki piti ihmetellä, että keitä uusia asukkaita teille on muuttamassa :D

Myöhästyneet onnentoivotukset 4-vuotiaille!!

Pauliina kirjoitti...

Täällä vesi kielellä kurkistellaan ihania leipomisia, tuo jätskikakku on aivan huippu! Harmi vaan ettei vielä ole omia lapsia, mutta täytyypi laittaa arkistoon muisto tästä kakusta, ehkä sen vielä jonain päivänä saan omille lapsilleni leipoa ;)

Kiva kuulla, että juhlat sujuivat hyvin ja synttärisankarit nauttivat! Lasten synttäri-juhlissa on aina ihan oma taikansa, tulee omat lapsuusajan muistot mieleen :)

Mukavaa viikkoa!

Anne kirjoitti...

Ompa ollut Juhlat :) ja Onnea Huldan Huoneelle ;) Olipa upeita kuvia !!

Piia kirjoitti...

Ihania herkkuja!!! Mää haastoin sut ;) Käy kattoon blogissani =D