perjantai 11. syyskuuta 2009

Ihana viikonloppuVihdoinkin on viikonloppu ja raskas viikko takana, olen aivan poikki.

Tätä se on kun kaikki on uutta ja niin erilaista. Kaapeista et löydä mitään vaikka kuinka etsisit. Paperit menevät vääriin pinoihin, etkä tietokoneelta saa esiin soittavan asiakkaan tietoja. Jyväpihdit ovatkin loppuneet. Kokoajan ja kaikessa tarvitset apua ja neuvoja, olo on avuton ja tyhmä! Vakuuta siinä sitten, että olen minä kyllä ennen osannut jotain ja ollut ihan hyvä...Onko teistä kukaan muu koskaan vaihtanut työpaikkaa?

Tänään olen sitten nauttinut vapaapäivästäni koko vajaan palkkani edestä. Ystäväni kanssa lasten leikkiessä parannettiin pienten lasten äitien maailma. Seuraavaksi kerroin toimittajalle viisaita sisustamisesta ja sen tärkeydestä sekä hymyilin leveästi kuvaajalle. Tämän jälkeen päätin olla ostamatta kanervia ja valita muraattien seuraksi havuja ja hopealankoja. Seuraavaksi tyrehdytettiin nenäverenvuoto ja tarkastettiin ettei hampaita mennyt poikki kaatumisen seurauksena. Ja nyt, aivan pian käperryn tuon ihanan tilkkupeiton alle lukemaan uusinta lehteä ja kuuntelemaan sateen rummutusta ikkunaan. Olen hetken tavoittamattomissa...

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä sitä muistaa aina mikä on se tunne kun menee uuteen työpaikkaan. Tuntee itsensä niin avuttomaksi ja tyhmäksi, että ei voi olla tosi. Varsinkin vastavalmistuneena ja huonolla perehdytyksellä...onneksi siitä on jo jokunen vuosi aikaa.

On niin ihanaa, että on taas viikonloppu!
Oikein mukavia ja leppoisia vapaita!

Anne kirjoitti...

Moi- mukava kuulla kuulumisia ja varmaan monelle tuttua juttua ja uskon että jo ensi viikko on paljon helpompaa ja siitä se lähtee, no tiedetään helppo sanoa ;) Täällä odottaa 6 kpl ihania kahvimukeja, koskas ne voin toimittaa ?

taburetti kirjoitti...

Usko kyllä se siitä helpottaa ja voi uskon todella monen olleen aivan samassa tilanteessa....
Nauti viikonlopustasi ja rentoudu, niin uusi viikko alkaa uusin odotuksin.
Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!!
Jaana

Girl Next Door kirjoitti...

Uijui! Mistäs julkaisusta voimme näitä viisaita ajatuksia lukea? Niin ja tsemppiä sinne työmaailmaan. Uskon, että itselläni olisi tismalleen samanlainen fiilis uudessa työpaikassa. On paljon helpompaa kun tietää mitä tekee, jotenkin turvallisempi olo. Mutta kai se vaan on niin, että ei auta kuin porskuttaa eteenpäin, kyllä se siitä helpottaa. :)

Piia kirjoitti...

Siis tuon torkkupeiton alle onkin ihana mennä! Siis määhän tunnen itseni välillä tutussakin työssä ihan tyhmäksi;). Mutta nautihan nyt vapaista, minäkin nautin kivojen ystävien seurassa tämän illan ja lomalla olen vielä ensiviikon =D

Noora kirjoitti...

Kiitokset teille rohkaisevista kommenteistanne! Niitä oli mukava lukea. Rentouttavaa viikonloppua myös teille! Ja piti vielä sanoa, että noita ihania peittoja on saatavana Huldan Huoneesta.

päivi kirjoitti...

hei ja mukavaa huomista sunnuntaipäivää sinulle !
kyllä se työkuvio siitä itsekseen selkiintyy ja talon tavat tulee tutuiksi... tuttu tunne niin monelle ja usein!
ihana tuo peite:)
sadeterkuin päivi

Noora kirjoitti...

Hei Päivi, kiitos sanoistasi! Nyt on hyvä aloittaa uutta työviikkoa. Onneksi on kuitenkin vasta lauantai ja lämpimien voileipien aika!