sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tyttöjen juttuja

Joulupukki toi lisää Lego Friends-juttuja meidän tytöille. 
Koska kokelma alkaa olemaan jo varsin mukava, pyysimme vaaria rakentamaan alustan leikkejä varten.  Levy päällystettiin huovalla, joka todettiin mukavaksi materiaaliksi leikkiä. Ympärille laitettiin pienet reunat siirtelyä helpottamaan. Vaari teki myös sydämenmalliseen järveen suloisen laiturin.

Tänään olemme sitten tyttöjen kanssa porukalla somistaneet kylää tekokukkasin ja kivin. Kurpitsansiemenet toimittavat pihapolussa kivien virkaa. Kylään kaivataan vielä lisää kasvillisuutta sekä kulkureittejä.

Leikkialusta on riittävän suuri alati kasvavalle lego-kokoelmalle; asukkaita ja rakennuksia mahtuu vielä hyvin lisää! Leikkien päättyessä alusta on helppo työntää vaikka sängynalle odottamaan taas leikin jatkumista.

Huomenna töihin... plääääh!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Noi tyttöjen logot on kyllä aivan ihania. Meille kans pukki toi tytölle legoja ja tykkää niistä tosi paljon:) tuollainen alusta olis aika magee...

Noora kirjoitti...

Nyt se vasta hieno onkin kun rakentaja-apulaiset läksivät unten maille. On lipputanko viireinen, puutarha ja kasvimaa ja koko komeuden kruunaa valot! ... Äiti vähän innostui! :)