torstai 20. joulukuuta 2012

Oi kuusipuuJoulu on kohta täällä, nyt alkaa tuntua siltä. 
Koti oli siivottu sillä aikaa kun olin töissä. Niin puhdasta ja raikasta. Lahjat on melkein hankittu ja viimeiset nettitilaukset saapuvat huomenna. Viikonlopuksi on jäljellä enää kivaa, pientä näpertelyä ja aattoillan menuun valmistaminen. Kuusen tuomasta tuoksusta ja tunnelmasta olemme nauttineet jo pitkään. Tänäkin jouluna kuusi sai uuden koristeen kylänaapurien joulutervehdyksenä.

Jäljellä on enää yksi aamuherätys, tosin en tiedä kykenenkö enää siihenkään. Loma tulee niin tarpeeseen pitkän ja rankan syksyn jälkeen. 

Mutta hei kaverit, tehän ette ole nähneet mun uutta tukkaa. Sehän pitääkin näytää huomenna! 

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Nyt rupes jänskittämään, ethän sä voinu tietysti näyttää uutta tukkaasi vielä tänään ? Voimia viimeseen työrutistukseen.Itelläni alkaa reilun tunnin päästä tän vuoden viimenen työpäivä ja sit pääsee nauttimaan kotiaskareista :)

Noora kirjoitti...

No en tietenkään Riitta, eihän sulla olis muuten mitään jännitettävää! :) Työniloa viimeiseen rutistukseen!

Sari kirjoitti...

Äh, no nyt raksuttaa.. Siinä hässäkässä meni kuuset ja kuoret sekaisin. Ihmettelit varmaan tekstaria! :D No, pääasia että tuli perille ja oli mieluinen.

Teillä on valmistelut hyvällä mallilla. Me ollaan vielä ihan lähtöruudussa. Pientä hidastusta tuli lapsen vatsataudista. Mutta kyllä se tästä lähtee!