maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ihana Skansen


 Meillä oli oikein mukava reissu Ruotsiin. Vaikka lasten mielestä parasta on tietysti laivalla oleilu, myös päivä Skansenilla oli oikein onnistunut kokemus. Otimme satamasta taksin, joten matkateko sujui varsin nopsasti.


Päivää vietettiin eläimiä ihmetellen ja kaunista miljöötä ihastellen. Sääkin suosi, eikä ennustettu sade meitä häirinnytkään.


 Kohdetta voin suositella mukavaksi retkikohteeksi lapsiperheille. Kaikenikäiset on huomioitu mukavasti ja naisihmisille riittää ihasteltavaa kauniissa, vanhoissa pihapiireissä ja puutarhoissa.


Ja tämä vielä... oli ihan pakko päästä kuvaan
- juntti, suomalainen lapsiperhe ulkomailla!

"Onks Paulaki täällä?" kysäisi Siiri teeveestä tutulta. 

Iloa ja valoa, Noora

14 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Wow! Katoin ensin et kukas blondi siinä..!? Aika reteetä. :) No, oliks Paula mukana?

Noora kirjoitti...

Tarkotitko noita upeita sääriä tuolla taustalla, ajattelit että äippäkin on kuvissa?! Ei ollu Paula eikä kyllä Laurikaan...

Elina kirjoitti...

Itse Maikkelihan se siellä! Aika hauska kommentti Siiriltä:-)Mitäs Maikkeli vastasi?

Terhi kirjoitti...

Mä tästä tihrustin pitkään ja vasta suurentamalla tajusin kuka kuvassa on :D Tosi reteetä! Pitääkin tuo Skansen pitää mielessä, kun ensi kerran kesäaikaan lähdemme Tukholmaan. Kuulasta ja kepeää-Tuirekin oli juuri postannut aiheesta :)

Noora kirjoitti...

Elina: Se ei kuulu tai sitte se ei ihan ymmärtänyt :)

Terhi: Hyvä nyt että tiedät ettei menny ihan hukkaan! Luin myös Tuiren postauksen aiheesta, tuttuja kuviakin oli. Luulen että paikka olis myös teidän pikkuväen mieleen!

Miia kirjoitti...

Kiitos vinkistä, Tukholman matkaa täälläkin suunnitellaan. Tosin tuo Junibackenkin on meillä vielä näkemättä ja se kiinnostaisi. Aurinkoista kesän jatkoa teille :)

Marjo kirjoitti...

Tuo skansen on tosi ihana paikka ja siellä saa vierähtämään päivän ihan kepoisesti. Itse olen ollut siellä syksyllä ja voin vain kuvitella miten ihana paikka se on kesällä. sydämeni sykkii muutenkin tukholmalle. ihana paikka!! Ja mikä julkkispongaus!!! tosi reteetä =)

Noora kirjoitti...

Miia: Oleppa hyvä vinkistä! Jos ette Junibackenissa käyneet, voin kertoa sen satujunan olevan niin ihmeellisen ihana että melkein valitsisin sen. Toisaalta taas Skansenin retki on ihan huippu kauniilla ilmalla. Olkaa yötä Tukholmassa ja kokekaa molemmat!

Marjo: Varmasti kaunis paikka myös syksyllä! Seuraavan kerran me ollaan yötä ja ihastellaan hiukan pitempään kaunista kaupunkia. Päivä ei riitä oikein mihinkään!

Sally kirjoitti...

Oih, ihanaihana Mr. Monroe! Mekin ollaan vielä loppukesästä/ syksymmällä risteilemässä Tukholmaan. Syyskuussa on siellä vielä lämmintä ja kesäistä.

Sally kirjoitti...

Junibackenin satujuna on elämys. Tunteita nostattava näin aikuisellekin ;) Suosittelen.

Noora kirjoitti...

Sally, reissuun on aina kiva lähteä, mihin vuoden aikaan tahansa. Kivaa matkaa teille voin jo toivotella. Minuunkin tuo satujuna teki valtavan vaikutuksen kuten myös lapsiin.

Noora kirjoitti...

Ja pitää vielä lisätä, että olihan tuo Mr Monroen näkeminen vähän kuin sadusta, jostain peikkometsästä tupsahtanut kummajainen :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos vierailee Junibackenilla useamman kerran vuodessa, kannattaa ostaa vuosikortti. :) Terveisin Tukholmalainen

Noora kirjoitti...

Kiitos Tukholmaan loistavasta vinkistä! :)