torstai 28. kesäkuuta 2012

Hii-o-hoi
Mahtava Muumiristeily odottaa huomenna!

Lapset sekä vanhemmatkin ovat innoissaan tästä reissusta. Tuntuu kivalta päästä vaihtamaan hiukan maisemaa. Harmiksemme sää Tukholmassa taitaa olla sateinen, joten suunniteltu Skansenin retki taitaa vaihtua tuttuun Junibackeniin. Tosin sekin paikka toimi loistavasti ainakin viime kesänä.

Juuri parahiksi matkaa varten saapuivat tänään tilaamani kesäläpykkäät. Näillä on varmasti mukavaa tallustella pitempikin matka Tukholmassa. Olisivat varmasti mukavat myös shoppailukierroksella, mutta se taitaa jäädä jälleen haaveeksi. Lasten reissu ja lasten ehdoilla mennään!

Nyt pistetään kengät ja muut tamineet matkalaukkuun, siis pakkaamaan!

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Tosi söpöt popot! Uskallan olla erimieltä SIITÄ, että niillä olisi hyvä kävellä pitkää matkaa? Ohut pohja, ei tukea, ei korkoa kuulostaa itselleni aivan mahdottomalta...ja muistathan että uudet kengät pitää sisäänajaa (ne rakot kantapäissä!) Mutta joka tapauksessa oikein hauskaa reissua!

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

Todella kauniit kengät!
Oikein hauskaa Ruotsin reissua teille.
Halauksin Erica

Noora kirjoitti...

Mervi: Olet kyllä aivan oikessa että ei noilla OIKEESTI ole hyvä kävellä, mutta luulen selviytyväni niillä nuo matkat joita ylipäätään tämä meidän poppoo tapsuttelee.

Erica: Kiitos, me ollaan ihan intoa piukassa täällä!