tiistai 10. heinäkuuta 2012

Berliiniin!


Nyt kun työpäivät  ovat viimein laskettavissa yhden käden sormilla, voi jo suunnata katseet lokoisaan lomaan.

Perheemme kesän huipentuma on odotettu matka Saksaan. Vietämme viikon Berliinissä veljeni perheen vieraana heidän hulppeassa keskustaasunnossaan. Koska majapaikkamme sijainti on vain muutaman korttelin päässä pääkadusta, tämä reissu sisältää taatusti myös tutustumista kauppojen valikoimaan. Viereiset antiikkikaupat odottavat kuulema juuri minua ja läheisessä eläintarhassa tietysti vierailemme. Maaseutumatkailuakin olisi kiva päästä kokemaan.

Mutta mitäs muuta?
Oletteko te käyneet Berliinissä ja mikä olisi sellaista, mikä olisi hienoa nähdä?
Onko lapsiperheelle jotain kivaa?
Mielelläni kuulisin teiltä vinkkejä!

Iloa ja valoa, Noora

(Kuva lainattu netistä.)

6 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kuulostaa mukavalle reissulle! Eipä ole vinkkejä antaa, mutta sinä kerrot niitä varmasti meille matkan jälkeen...;) Antoisaa matkaa teille!

Sari kirjoitti...

Piti vähän miettiä että ihan kuin olisin kuullut tästä joskus aiemmin.. Olisko ollut lauantaina? ;) Vinkkejä ei ole täälläkään tarjoilla, mutta huikea matka varmaan tulossa!

Elina kirjoitti...

Oliko siellä matkalaukussa tilaa yhdelle "salamatkustajalle"? Vinkit kuulen mielelläni sitten sinun kertomana, kun omia ei ole antaa.

Memmi L kirjoitti...

Terveiset veljesi perheelle, kerro, että Passatilla on ollut mukava ajella! :)) Veljesi vinkkasi blogisi, kun tuli puheeksi samantyyliset mieltymykset! :) Oikein kivaa reissua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tekniikan museon Spectrum-talo on lasten kanssa kiva, samoin luonnontieteellinen museo - varsinkin jos perheessä on dinosaurusfaneja.

Minne päin Berliiniä olette menossa? Keskustoja on useampia, samoin ns. pääostoskatuja. Toisaalta se on yksi ja sama, berliinissä on helppo ja nopea liikkua julkisilla.

Noora kirjoitti...

Miia: Kiitos, yritetään nähdä vielä ennen reissua!

Sari: Mulla ei ole kyllä oikein käsitystä lauantain tapahtumista... mutta juteltu on - ja paljon! ;)

Elina: Aina on tilaa, eiku kyytiin vaan!

Memmi: Ai miten hauskaa "tutustua" sinuun, veljeni mainitsikin kertoneensa kauppavinkkejä sulle. Eikis ookki ollut velipoika hyvässä opissa?! :) Terkut menee perille ja turvallista matkaa Passatilla!

Anonyymi: Yhtään en tiedä alueen nimeä, lähellä eläintarhaa kuitenkin. Kiitos vinkeistä, dinot varmasti kiinnostavat!