torstai 7. kesäkuuta 2012

PaljettejaOlemme hiukan suunnitelleet mieheni kanssa pienimuotoista terassikierrosta ihan kaksistaan. Tosin isovanhemmat ovat tästä vielä täysin tietämättömiä, joten kerrottakoon se myös tässä heille. Kysäistään kuitenkin vielä kunhan he edelliseltä ulkomaan-lastenhoito-työkomennukseltaan ensin kotiutuvat.

Minä olen kuitenkin asiassa jo sen verran pitkällä, että suunnittelin vaatetuksen kyseiseistä tapahtumaa silmälläpitäen...

Tykästyin tuohon älyttömän halpaan paljettitoppiin, joka varmaankin on lyhyeksi bailumekoksi tarkoitettu. Sattuneesta syystä ajattelin itse kuitenkin pukea sen valkoisten farkkujen ja valkoisen topin kanssa. Kokonaisuuteen kuuluu myös hyvin päivettyneen ihon hankkiminen pikapikaa sekä valkoiset korut ja laukku.

Niinhän siinä kävi, että kaupasta oli se minun kokoni loppuunmyyty. Piti uskaltaa ottaa se pienempi koko hivenen empien. Koska toppi on varsin niukkaa mallia, arvelin sen liian tiukaksi paljastaen pömppövatsan.

Koska tänään en suinkaan ollut kaupungilla millään topinhakureissulla vaan juoksulenkkareita ostamassa, ajattelin heittää heti uusille lenkkareille haasteen: Pienennetään sitten sitä vatsanseutua niillä uusilla kengillä ja hankitaan siten väljyyttä siihenpaljettitoppiin.

Nyt on lenkki heitetty uusilla tossuilla sireenien ja kielojen huumaavassa tuoksussa. 
Vähänkö olen itteeni tyytyväinen-  alku se on tämäkin!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Memmi L kirjoitti...

Tuota samaa alkua täälläkin odotellessa ;) Peukut sulle!!

Noora kirjoitti...

Alun jälkeen on hyvä jatkaa Memmi, kiitos!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Tsemppiä painonpudotukseen. Mä tein sen jo talvella, nyt olen -19 kg. Ja nyt voi pukea mitä haluaa, ei vain sitä mitä mahtuu ! Hiilarit vaan pois, sillä se hoituu.

Noora kirjoitti...

Onnea sulle mahtavasta suorituksesta! Varmasti mahtava fiilis! Nautinnollista kesää!