sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kierrätystä

Niin se aika vaan hujahtaa huomaamatta ja blogitauot seuraavat toisiaan. Ajatuksissani olette kyllä olleet, sillä monenmonta aihettakin olisi kirjoitettavaksi, aika vaan ei ole riittänyt koneella istumiseen. Nyt ajattelin ryhdistäytyä.

Jotain olen kuitenkin kotona saanut aikaiseksi. Ostettuani työkaveriltani makkariin uuden, vanhan peilipiirongin, jouduin samalla käymään Selman vaatelaatikoita läpi. Intoa riitti myös Onnin komeron läpikäymiseen sillä seurauksella, että nyt on kirpparipöytävarattuna ja monta Ikea-kassia on täynnä pieneksi jääneitä vaatteita. Uuden huonekalun saapuminen sai aikaan taas sen ketjureaktion, jolloin senkkejä vaihdetaan paikasta toiseen. Te tiedätte!

Pitkästä aikaa olen myös itse käynyt kirpparilla tehden varsin mukavia vaatelöytöjä lapsille. Ja tulihan meidän Tyynelle syötävänsuloinen pyöräkin kierrätyksen kautta.
Ekotekojen viikko siis kaikinpuolin,
ensi viikolla sitten uudet tuulet puhaltakoon!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kaunis senkki. Kyllä tuossa kelpaa peilata :)

Noora kirjoitti...

Minäkin pidän siitä. Kävi tuuri kun kaverini halusi siitä luopua. Peili tuo valoisuutta huoneeseen ja tuli myös tarpeeseen, sillä huoneessa ei ennen peiliä ollutkaan.