keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kevätkukkaset
Viikonloppuna istuttelin orvokkeja terassille. Kauniin valkoiset, suuret kukat näyttävät kauniilta vielä niin värittömässä luonnossa. Tänään harmaa päivä muuttui lopulta ihanan aurinkoiseksi, joten eiköhän pian luontokin ala heräilemään kevääseen.

Varma ja perinteinen keväänmerkki hiirenkorvia odotellessa on päiväkodin jokavuotinen rieha, joka järjestetään taas huomenna. Huldan Huonekin sai jälleen kutsun tapahtumaan. Jos huomenna ette liiku lähistöllä ei hätää, sillä pihapuodissani palvelen taas lauantaina 28.4. klo 12-15.

Aurinkoista viikonjatkoa sinulle toivottelen!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihania orvokkeja! Pitäisi itsekin hankkia hieman kevätkukkia...

Noora kirjoitti...

Pelakuita odotellessa! Nyt vaan istutuspuuhiin!

Anni kirjoitti...

Hetkellisessä mielenhäiriössä ohitin kevätkukkavaiheen (narsisseineen ja orvokkeineen) ja hyppäsin suoraan kesäkukkiin. On lasi on ainakin puoliksi täynnä :)

Joanna kirjoitti...

Jokohan sitä itsekkin uskaltaisi istuttaa ruukkuihin ulos kukkia. Kova halu olisi, mutta pelkään että ne paleltuu! Oletko nostanut yöksi niitä sisälle?

Noora kirjoitti...

Anni: Niin huomasin! Jos käyt Plantagenissa, niin voisitko infota kun mårbackat saapuvat. Saatat joutua niitä ehkäö mulle hakemaan, jos käypi kyydit sopivasti! :) Jooko?!

Joanna: Kyllä nyt jo uskaltaa orvokkeja laittaa, ne kestää kylmää. En nosta niitä sisään enkä suojaa. Pianhan saa jo laittaa sitten kesäkukkia joten kestäkööt aikansa. Kasteleminenkin meinaa multa aina unohtua; olen kova laittamaan, mutta hoitaminen on tylsää...

Sally kirjoitti...

Ihanat! Mäkin haluun ;) Pitää käväistä lauantaina Plantagenissa.

Noora kirjoitti...

Viikonlopuksi onkin luvattu varsin mukavaa säätä ulkona puuhasteluun!