tiistai 15. marraskuuta 2011

Miehillekin
Ei palele enää meijän iskän varpaita!
Isänpäivälahjaksi saapuneet Uggit ovat hänen ensimmäisensä.

Kun kenkävarasto vaati uusimista mieheni kohdalla, muistin Putiikin verkkokaupassa nähneeni ihanat kengät myös miehille. Ihan omatoimisesti en uskaltanut kenkiä hänelle tilata, vaan kyllä mielipide täytyi ensiksi kysyä.

Ihana lammasvuori ja perustyylikäs malli on Akikin mieleen.
Pyytäessäni häneltä kommenttia kengistä, vastaus oli:

" Hyvät on, kivat jalassa!" Näillä siis mennään.

Kivaa tiistai-iltaa teille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Villa Elina kirjoitti...

On tyylikkäät miesten Uggit! Juuri äsken piipahdin putiikki rannalla nettikaupasta, mutta huomannutkaan miesten Uggeja. Itselleni bongasin yhdet kivat kenkulit. Olis vielä tarjouksessa savuvahingon takia.

Noora kirjoitti...

Elina; oli varmaan niin, että miesten kenkiä ei enää ole nettikaupasta saatavana, muuten kyllä. Ja ainahan kivat kenkulit kantsii ostaa, niitä kuin niin harvoin sattuu kohdalle- ja vielä edullisesti! :)

Bibelot kirjoitti...

ApuWa Noora! Juuri tuollaisia olen Suomen niemeltä etsinyt pojalleni (19v.) Hän haluaisi UGGit, mutta mielummin nauhalliset. Katsoin Putiikin sivuilta, mutta en löytänyt. Onko niitä vielä saatavilla? Olisi hyvä syy lähteä Tampereelle joulun alusaikaa ihmettelemään ;)
Terveiset miehellesi. Kulkekoon rehvakkaasti komiat kengät jalassa ja naurakoon niille jotka varpaat huurussa värjöttelevät.

Noora kirjoitti...

Bibelot, sun kannattaa soittaa Putiikkiin Rannalla, Onkiniemeen. Asia varmasti hoituu, uskoisin näin!

Mieheni kiittää terkuista ja nautii lämpimistä varpaista!