torstai 24. marraskuuta 2011

Ihmeiden aika ei ole ohi


Vanhimman tyttäreni kohdalla olin jo menettää toivoni pukeutumisen suhteen. Mikään ostamani tai ehdottamani vaatekappale ei päälle kelvannut. Ostamani syysmekot- ja tunikat ovat kaapissa käyttämättöminä odottamassa seuraavia käyttäjiä. Päälle kelpaa vain tiukkaakin tiukemmat leggarit ja farkkuhame kokoa 86cm (Siiri on kuitenkin jo 6v) tylsän trikoopaidan kanssa.


Kunnes tapahtui jotain: Naapurin käydessä meillä ostoksilla ihastelin hänen päällään olevaa tunikaa pienten korvien tarkasti kuunnellessa vieressä. Vieraan lähdettyä Siiri yllättäen pyysikin saada samanlaisen omakseen. Hörselöisen pitsi-ihanuuden? Olin ihmeissäni. Vaate oli juuri sellainen, joissa oman lapseni mieluusti haluaisin näkeä kulkevan.


Sunnuntain matkaltani sitten uskaltauduin tuon haaveiden vaatteen ostamaan. Sevelynistä tietenkin! Mekon kaveriksi lähti mukaan nuo ihkut polvisukat asua täydentämään. Tässä asussa Siiri siis viettää ensi viikonloppuna sukumme perinteisiä pikkujoulua. Äiti tykkää kovasti ja tuo pieni, ihmeellinen naisenalkukin on vallan hurmaantunut tästä kokonaisuudesta. Tosin toiset pienet jalatkin haluaisivat polvensa peittää samanlaisilla sukilla, joten varmaankin on äidin kilautettava Porvooseen.

Tuolla pienellä ihmisellä on jännittävä viikonloppu edessä. Siiri luistelee nimittäin ensimmäiset kilpailunsa sunnuntaina ja äiti jännittää katsomossa. Lisäksi rakas ystävä perheineen tulee vieraaksemme. Tyttäreni on kovin onnellinen siitä, että paras ystävä on katsomossa hänen suuren hetkensä aikana.

Kerrottakoon vielä, että Huldan Huone palvelee jälleen lauantaina 26. päivä klo 12 alkaen. Tervetuloa tutustumaan uudet kamut kuin jo aikaisemmin piipahtaneetkin!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Niin suloinen.. Tuota samaa neuletakkia olen katsellut. <3<3<3

Miia kirjoitti...

Voi miten kaunis asu, kyllä tuossa Siirin kelpaa kulkea! Onnea kisoihin! Kumpikohan teistä jännittää enemmän?! ;)

Noora kirjoitti...

Nina: Tykkään että on aika monikäyttöinen ja menee mallinsa puolesta pitkään.

Miia: Kyllä äitiä jännittää ihan hirmuisesti, toinen ottaa kisat ihan luonnollisena alkuna tulevaisuudessa siintävälle kilpaurheilu-uralleen.

Ja kyllä tuli rumanvärisiä kuvia, yritin niiden sävyä muuttaa, mutta ilm muutokset eivät sitten tallentuneetkaan. Sori vaan!

Tarleena kirjoitti...

Ihanat vaatteet. Näissä on jotain samaa tyyliä, jota Siirin äitikin näyttää suosivan :) Meillä 8 vuotias kuopus on ihastuksissaan jos onnistun löytämään hänelle mollytyylisiä vaatteita.

Noora kirjoitti...

Tarleena, ei se omena kauas tipahda! Tuo tunika/mekko on Creamie-merkkinen ja niillä on myös kivoja naisten vaatteita. Mutta olisipa Mollyllä lasten mallisto!

Tarleena kirjoitti...

Onneksi mollyllä ei ole lasten mallistoa :))) Se olisi taloudellinen katastrofi - ei mollylle vaan minulle...

Mulla on ollut joitakin Creamin vaatteita, mutta ovat lähteneet aika nopeasti kiertoon lähes käyttämättöminä. Ensirakkaus nostaa päätään, ja kaikki muut samantapaiset merkit vaan jää käyttämättä. Harmi sikäli, koska hintataso on Creamilla ihan eri luokkaa, ja jopa tässä omassa pikkukaupungissa on liike, joka myy Creamia. Kun taas täällä länsirannikolla kukaan ei myy mollya.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Aivan hurmaava asu!

Noora kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka! Mukavaa joulunodotusta!