maanantai 21. marraskuuta 2011


Eilen ajelin ihanassa auringonpaisteessa Porvooseen.
Aurinko, pieni pakkanen, huurteinen luonto, auton moottorin hyrinä ja minä yksin ajatusteni kanssa. Tekipä hyvää laulaa kovaa tuttujen radiokipaleiden tahdissa!

Jouluisten ajatusten keskeltä pääsin maistamaan palan kevättä. Täytyy itseäni jälleen toistaen, todeta, että Vågan kevät taas sykähdyttää. Erityisesti pidin huiveista ja nahkakoruista, joita Huldikseenkin pian saapuu. Saimme kuulla vihdoin lisää myös kutkuttavasta uutisesta, josta olimme aikaisemmin saaneet vain pikkuriikkisen vihjeen... Koska tämä koskettaa myös teitä, rakkaat Huldiksen ystävät, kerron uutta ja ihanaa pian saapuvan Huldan Huoneeseenkin.


Mutta ennen sitä kaikkea palataan vielä lämpöisiin joulutunnelmiin. Kevät vielä mielessäni ehdin matkaltani joulukadun avajaisiin vilkuttamaan pukille yhdessä lasten kanssa.

Porvoosta tein muutamia jouluisia hankintoja. Tuo laululintunen lennähti lamppuumme ja ensimmäiset hyasintit availevat nuppujaan. Pikkujouluasuni muutti myös löytöni takia kupperiskeikkaa ja Siirin vaatekaappi täydentyi ihanuudella.

Näistä siis jatketaan seuraavassa!

Iloa ja valoa, Noora

Ps. Älkää ihmetelkö kirjoitusvirheitäni. Selma on repinyt nimittäin koneesta kaikki numerot ja nyt puuttuu jo kirjaimiakin, joten hivenen vaikeaa tämä kirjaimien paikkojen muistelu.
Kun tuo kymmensormijärkkä ei tosiaan ole hallinnassa.

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Joskus aika omien ajatusten kanssa on luksusta. Toisinaan kun niitä ei meinaa muulta meteliltä kuullakaan -ja meillä on vain yksi lapsi! :D

Aikamoista säntäilyä olivatkin joulukadun avajaiset! Juostiin pojan kanssa milloin millekin torin kulmalle, jotta nähtäisiin vilaus valkoparrasta. Siinä vilskeessä katosi sitten teidänkin kööri ja jäi juttu ihan kesken.

Noora kirjoitti...

Kyllä oli surkea kulkue, mutta tulipahan nähtyä. Juttua täytyy jatkaa siitä mihin jäätiin!

Villa Elina kirjoitti...

Harmittelen täällä vieläkin, kun en kiireeltäni päässyt seuraksesi. Ehkäpä toinen kerta:-)

Noora kirjoitti...

Kaikilla tytöillä oli ohjelmaa jo suunniteltuna viikonlopulle, mutta mennään jokukerta sitten vaikka kaikki yhdessä! Mukavia juhlavalmisteluita sinne!

titta kirjoitti...

Olisi ollut kiva lähteä seuraksi, mutta aina ei onnistu. Kulkue ja muu ohjelma oli kyllä aika onneton. Toinen meidän lapsista oli vastaavassa tilaisuudessa Helsingissä, siellä oli luonnollisestikin homma isommallaan. Musiikista vastasi mm. Antti Tuisku.

Ihana lintu.

Noora kirjoitti...

Meillä myös osa suvusta oli joulua vastaanottamassa Helsingissä ja me maalaiset vaan täällä toljotettiin onnettonta kulkuetta. Täytyy varmaan vaihtaa maisemaa, jotta saadaan taas nauttia oikeista jouluikkunoista ja paraateista!
Nähdään!

Miia kirjoitti...

Mielelläni olisin ollut mukana kyydissä laulelemassa ;) Mutta lähdetäänpä tosissaan joskus porukalla! Uskon, että olet valinnut Vågalta taas jotain upeaa meille!!