keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tyttöjen asusteetSiirin ja Tyynen ruskeat kaupunkitakit saivat uudet asusteet.
Puuteriroosa on kovasti myös äidin mieleen. Kivan edulliset saapikkaat löytyivät HM:stä. Värinsä puolesta asun täydentää Vågan kännykkäpussi, joka onkin tällähetkellä se tärkein asuste. Kun jalkaan vetäistään vielä valkoiset sammarit, saa vaari lauantain jätskireissulle mukaansa aikas tyylikkäitä tyttöjä!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hemppistä, hemppistä! Voi todentotta vaari olla ylpeä kauniista jätskiseuralaisistaan!

Pst. Täälläkin ollaan taas elävien kirjoissa, mikä on pienoinen ihme sen vatsataudin jälkeen.

Noora kirjoitti...

Sari: Voi yöks sentään! Semmoinenko oli tulossa kun olosi oli kummallinen. Onneksi tauti on oli selätetty :)

Tarleena kirjoitti...

Heippa! Kiva kun kävit kurkkaamassa laiskan bloggaajan sivuilla :) Ihania uutisia, ksokas Huldan huoneelle tulee nettikauppa, tai mitä kautta saa tietää valikoimaasi? Tulisin varmasti mollyostoksille, en enää muita merkkejä oikeastaan osta.

Noora kirjoitti...

Tarleena: Nettikauppaa ei ole tulossa, mutta pihapuoti avautuu pian, joten tervetuloa tännepäin! Olen saanut monia yhteydenottoja koskien Mollyjä ja valikoimaa, joten varmaankin laitan kuvia tänne blogiin. Sitä ainakin on toivottu viesteissä. Olisko se hyvä?

Jaana kirjoitti...

Hei
Onpas suloiset asusteet tytöillä.
Pilkullinen pipo on söpö. Muistatko mistä olet sen hankkinut?

Ter Jaana

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Heips, Jaanalle tiedoksi. PipoBaskeri on H & M, Kattelin meidän muorille ihan samaa, mutta jäi vielä hyllyyn. On muuten ihana ku H&M:ssä on myös kenkiä lapsille. Kauniita ja halpoja.

Linda kirjoitti...

Varmasti on sievät tyttöset :)

Noora kirjoitti...

Jaana: Kyllä, toi pipo on myös HMstä.Kivan mallinen!

Reissuja ja romantiikkaa: Kiitos vastauksestasi! Todella edullisia kenkiä ja varmasti kestävät sen käytön mitä tuollaisilta "paremmilta" kengiltä vaaditaan!

Linda: Meillä vaan on tällähetkellä melkoista vääntöä noiden tyttöjen vaatteiden kanssa, aina ei maut mene aivan yksiin... :(