lauantai 1. lokakuuta 2011

Selman soppi


Meidän perheessämme on hyvin erikoiset nukkumajärjestelyt. Tärkeintä on se, että kaikki nukkuvat. Ja jotenkin ajattelen, että ei se vierihoidon tärkeys ja läheisyyden tarve lopu lapsilla niihin syntymän jälkeisiin päiviin.


Oma vuoteeni on ollut imetyksen lopettamisen jälkeen taitettava patja lastenhuoneen lattialla Selman nukkuessa leveästi mieheni vieressä. Nyt olen ajatellut kuitenkin valloittaa paikkani takaisin ja niinpä huusin huutokaupasta Selmukalle sängyn omani viereen.


Sänky on paikallaan, mutta yhä vain se odottaa nukkujaa. Ehkäpä tänäkin iltana levitän patjani sinne lastenhuoneen lattialle ja saan kaulaani käpertyvän Tyynen viereeni jossain vaiheessa yötä.
Kaunishan tuo sänky on ihan koristeenakin...

Iloa ja valoa, Noora

9 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Kaunis sänky tosiaan!

Noora kirjoitti...

Katariina: Minä myös tykästyin niin että oli huudettava.

Anonyymi kirjoitti...

On kaunis! Meillä taas on niin,että mie ja tyttö nukutaan parisängyssä ja Isäntä tytön sängyssä jalat kippurassa =DJoskus on iltoja kun neiti tahtoo omaan sänkyyn ja iltasadun jälkeen takasi Äidin kainaloon...Kai tuokin joskus oppii nukkumaan omassa sängyssä..

Miia kirjoitti...

Kaunis sänky, kyllä siinä kelpaa Selman köllötellä! Rauhallisia öitä teille kaikille :)

Piia kirjoitti...

Ai sinä olet siirtynyt lastenhuoneen lattialle :)
Meillä kanssa nukutaan kylkikyljessä lastenkaa harva se yö . Hieno on sänky!!!

Noora kirjoitti...

Nina: Hyvät on järjestelyt teilläkin :) Uskoisin että meidän kuten kuten myös teidän lapsukaiset ovat omissa sängyissään aikanaan, sitten kun on sen aika.

Miia: Oli hyvä huuto! Katsotaan koska testataan.

Piia: Piti viedä eväät piiloon kaverilta ja jäin sille tielle. Aki leputtakoon selkäänsä sillä sehän on siellä aikas monta vuotta viettänyt. Kauniita unia teille!

Terhi kirjoitti...

Vai että lattialle olet siirtynyt nukkumaan ;) Mä oon sentäs saanut nukkua omassa sängyssä, mutta kyllä tuo pienin tulee poikkeuksetta joka yö jossain vaiheessa meidän viereen nukkumaan.

Villa Elina kirjoitti...

Kaunis soppi Selmalla! Meillä lapset valloittavat meidän sängyn aamuyöstä,saa nähdä milloin joudun siirtymään lattialle nukkumaan:-)

Noora kirjoitti...

Terhi: Näin on päässyt käymään, tulos imetyksen lopettamisesta.

Elina: Kantsii vaan pysyä omassa punkassaan, patjamajoitusta ei voi suositella. Onneksi omaan loistavat unenlahjat ja iltisin olen niin väsynyt että on ihan sama minne päänsä kallistaa: nukkuminen on ihanaa!