maanantai 15. helmikuuta 2010
Kerroin jo aikaisemmin, että hankin Jyskistä edullisesti uusia säilytyskalusteita kodinhoitohuoneeseemme. Lasten rukkasille ja villasukille oli pakko saada lisää säilytystilaa. Tässä nyt muutama kuva.

Voin kertoa, että kuvaushetkellä nuo naulakonvaltaajat eivät olleet kotosalla. Näkymä ei todellakaan ole tuollainen, kun siinä roikkuu toppapukuja, hattuja ja hanskoja. Onneksi kuitenkin on muutama kori, jonne voi jotain piilottaa näkyvistä. -A-, minäkin tykkään rottinkikoreista! Mutta tosiasia on, että säilytystilaa tarvittaisiin lapsiperheessä paljon enemmän. Pääsimmepä pian eroon noista toppa- ja villavaatteita.

Iloa ja valoa, Noora

11 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Heippa taas! Kivalta näyttää. Tuo säilytystilan puute on kyllä todellinen ongelma täälläkin. Vaatehuoneita saisi minun puolesta olla vaikka joka huoneen yhteydessä. Vanhemmat aikanaan kaivoivat rintamamiestaloonsa uuden vaatehuoneen kellarikerrokseen, siis kirjaimellisesti purkivat seinän pois, kärräsivät mullat pihalle ja rakensivat siihen vaatehuoneen. Harmi ettei se meillä taida olla mahdollista.

Anis kirjoitti...

Meillä sama naulakko vessassa, vetää hyvin korut yms. Ollappa iso vaatehuone, jossa voisi pukeutua..

Ulla kirjoitti...

Näyttääpä siistiltä ja sievältä :).
Totta turiset senkin suhteen, että säilytystilaa kaivataan lapsiperheissä lisää - ainakin meillä.

-Ulla

Piupau kirjoitti...

Ompas mukavan näköistä. Kiitos kun laitoit kuvat! Tuollaisia itsellekin haaveilen, tuonne uuteen eteiseen. En vaan ole päässyt jyskiin asti, jokohan ovat loppuneet? Korit ovat niin kauniita ja käytännöllisiä!

naana kirjoitti...

Lisäsin sinut blogiini, eikai haittaa? Jos haluat lukea blogiani, ilmoittele. :)

-A- kirjoitti...

Nätit on :) Meidän penkki taitaa olla vanhempaa mallia, kun siinä ei ole tuollaisia hyllyjä ja korit ovat isommat.

Saara kirjoitti...

Hei,
Ihanan näköinen naulakko ja korit..:) Ja tosi siisti vaikutelma! :) Mistähän sitä säilytystilaa ikinä saisi tarpeeksi, tuntuu kun aina ostaa ja virittelee uutta koppaa yms. niin ei se kuitenkaan koskaan riitä! :D

Ira kirjoitti...

Tosi kivan näköiset kalusteet! Jyskistä tekee hyviä löytöjä joskus. Olen katsellut sieltä uutta ruokailuryhmää. Eikä hinta päätä huimaa...

Noora kirjoitti...

Olettepas te paljon jättäneet kommentteja, kivaa! Kaikki siis olemme yhtämieltä siitä, että säilytystilaa tarvittaisiin lisää. Nuo rottinkilaatikot eivät tosiaankaan kovasti tilannetta helpota, mutta tykkäsin itse tuo kalusteen ulkonäöstä sekä hinnasta.

Naana, toki saat blogini sivuillesi!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

Anne kirjoitti...

Kiitos viimeisestä :)

Noora kirjoitti...

Anne; Kiitos itsellesi! Oli rentouttavaa istuskella rauhassa kauniissa kodissanne ja nautiskella herkkuja! Nähdään taas!