perjantai 28. elokuuta 2009

Huldis




Viime päivien ajan olen puuhastellut muuttoa. Rakensin pienempään vaatehuoneeseemme Huldan Huoneen showroomin ja tällainen siitä sitten tuli tämän hetken tuoteilla. Viime viikkoisten messujen tuloksena luulen, että seuraavksi Huldis tarvitsee sen isomman vaatehuoneen itselleen...

Meillä on ihana viikonloppu tulossa. Lähdemme Tampereelle muutaman tunnin kuluttua. Olemme kaikki siitä matkasta innoissamme. Onni pääseen katsomaan delfiinejä, Siiri rakkaan I:nsa luokse leikkimään ja minulla on lapulla paikkoja, joissa on pakko käydä. Toinen lappu on ostoslista itselleni ja ystävilleni. Mieheni pääsee urheilemaan ja hoitamaan lapsia... Eikös siinä ole kivaa kaikille...? Ja Tyyne on tyytyväinen aina kun äiti on lähellä eväineen. (Tähän väliin totean, että miten minusta tuli taaperoimettäjä, joka nukkuu perhepedissä?)

Meitä kaikkia hieman jännittää tämä matka. Miten suhtaua vanhaan kotipihaan ja -kaupunkiin. Olen muistellut kaupungin ääniä, hajuja, maisemia, sitä miten tuuli menee takin kauluksesta sisään Tammerkoskensillalla, Pyynikin teitä ja Rapusaaria. Entä millainen on lähtöhetki sunnuntaina takaisin Mikkeliin. Siirikin muisteli rakkaan ystävänsä ulkonäköä eilisiltana näin: nauravat silmät, vaaleat hiukset aina saparoilla ja vaalea iho. Nämä tuntomerkit ovat aivan selvät, joten ystävä ei ole unohtunut. Ennen eronkyyneleitä, pidetään mukava viikonloppu! Täältä tullaan!

Tämä tietokoneella istuminen on viimepäivinä hieman vähentynyt, sillä syksyn ja ehkä koko tylsän elämäni kohokohta alkoi jälleen. BB, nämä maagiset kirjaimet eivät jätä minua koskaan rauhaan, sillä seuraan sitä 24/7. Kotiäidin elämässä tapahtuu taas! Nyt tulin paljastaneeksi paljon noloja asioita itsestäni tässä kirjoituksessani. Siitä huolimatta, aurinkoista viikonloppua!

Iloa ja valoa, Noora

17 kommenttia:

titta kirjoitti...

Söpöt nuo pitsit hyllyn reunassa, ja just oikeen kokoiset, vai mitä. Pitää tulla pian katsomaan paikka livenä ja ehkäpä vähän ostoksille ;) Mukavaa matkaa teille ja kurkkaa blogiini, siellä olisi ne mistä puhuttiin nähtävillä.

Kesäkukka kirjoitti...

Kiva, että tulette tänne päin :)
Huomennahan on Kangasalla rompe-päiväkin, olemme menossa sinne siskoni kanssa.
Ja kyllä tuota BB:tä tulee myös seurattua, vaikkei ehkä tänä vuonna ihan 24/7 ;)

-A- kirjoitti...

Hei, ei BB:ssä ole mitään noloa. Varsinkin kun sitä vain katsoo, eikä siis itse ole talossa. Oho, kohtahan se lähetys taas alkaa...Hih!

marikan kirjoitti...

Täälläkin 24/7, mutta vähiin on jäänyt sen katsominen tällä kertaa...pienen miehen korville ja silmille ei kaikki ole soveliasta nähtävää ja kuultavaa, niin ja perhepeti ja pitkä imetys on mielestäni hieno asia...eli eihän nuissa asioissa ole mitään noloa =).

Sari kirjoitti...

Oho! Katsoin kuvia ja mietin, että missäs sisustusliikkeessä se nyt on käynyt. Eipä löydy jokaisesta vaatehuoneesta sisustuspuotia! Vähän kade olen.. Ja BB on kyllä niin koukuttava juttu, että jopa mies, joka ennen ei voinut ollenkaan moista ymmärtää istuu tätä nykyä kuin naulittuna olohuoneen töllön ääressä kellon lyödessä 22. Että siinä paljastuksia tästä talosta. :)

Ulla kirjoitti...

Hei Noora!
Huldikseenhan voisi tulla ihan paikan päälle shoppailemaan, mikäli välimatka ei olisi niin melkoinen. Vaatehuoneesi näyttää ihan putiikilta.

Itse en ole BB:tä seuraillut - tunnen olevani liian vanha sille ohjelmalle (kauhistutta nuorten toilailut) :D

Ihanaa reissua tänne Tampereelle,
t. Ulla

Siru kirjoitti...

Oivoi, ihania juttuja! Nuo kynttilänjalat saisivat ainakin muuttaa meille...

Mukavaa viikon alkua!

Elina kirjoitti...

Kylläpä tuli kiva showroom, täytyy joku kerta taas tulla sinne ostoksille.
Täällä myös seurataan BB:tä ahkerasti, mutta 24/7 en ole hankkinut. Jotenkin se vaan vuodesta toiseen koukuttaa.
Terkkuja naapuriin:-)

Noora kirjoitti...

Pikaisesti tulin toteamaan juuri ennen lähetyksen alkua, että kotona ollaan taas! Reissu oli kiva, oli ihanaa ja tein ihania ostoksia. Näette niistä kuvia myöhemmin.
Titta, lehti on sinulle ostettuna. Tuletkos noutamaan? Ihanat purkit! Nyt hatmittaa kun en niitä ostanut ja peitonkin alle olisi nyt kiva kääriytyä BB:tä katsomaan...
Kesäkukka, harmi että jäi Rompepäivät väliin, olisi ollut kiva käydä. Teitkö löytöjä?
-A-, jos SINÄKIN katsot BB:tä, niin minäkin voin sitten tehdä sitä ihan julkisesti!!! Ja Marikan, sinäkin, en olisi ikinä uskonut...:) Viime syksynä Tyynen lempiohjelma oli BB, kun näytettiin kasvoja lähikuvina. Vauva istui sitterissään ja hymyili tyytyväisenä!
Girl next door, nyt ollaan taas kotosalla joten tervetuloa! Olisikin kiva nähdä pitkästä aikaa!
Ulla, sinäkö muka liian vanha?! Tervetuloa vaan ostoksille jos täälläpäin kuljeskelet, samoin kuin kaikki muutkin! Kiitos, ihanaa oli soppailla pikaisesti Tampereella. Teillä on siellä hyvät oltavat!
White and life, kiitos viikonalun toivotuksista. Tulevat tarpeeseen, sillä huomenna alkaa työt, tosin on heti vapaapäivä, mutta tiistaina pääsen sorvin ääreen. Apua!
Elina, vilkutuksia sinnekin suuntaan! Tule vaan pistäytymään! Tämäkin puoti on auki melkein 24/7!

Kiitos teille mukavista viesteistänne, oli kiva niitä lukea!

miikku kirjoitti...

aivan ihanalle näyttää teidän vaatehuone ;-)

kuvissa näkyi vilahtavan mailegin poikapupu ja just semmoista olen ajatellut hankkia. saisiko tulla ostoksille kun samassa kaupungissa näköjään asutaan.!

Noora kirjoitti...

Hei Miikku! Totta kai voit tulla, tervetuloa vaan! Koskas tulisit ostoksille? Noora

miikku kirjoitti...

Noora!

olisiko sinulla s-postia, niin voitaisiin sopia tarkemmin asiasta?

Noora kirjoitti...

On kyllä, vahvanoora@luukku.com. Palataan asiaan Miikku!

Pauliina kirjoitti...

Tänne eksyin, ja mitä ihanuuksia täältä löysinkään! Sinulla on ihana blogi :) Kiva kun Tampereen reissu sujui mukavasti! Saanko lisätä blogisi "ihania blogeja" -listalleni, täällä olisi kiva vierailla useamminkin?

Täällä sitä itsekin kovasti vannotin, että tänä vuonna en BB:tä seuraa, ja muutama ensimmäinen päivä hyvin onnistuikin, mutta eilen sitä jäätiin taas koukkuun :)

Ihanaa viikkoa!

Noora kirjoitti...

Hei Pauliina, kiitos kunniasta saada olla kauniiden blogien listalla. Kiva kun kävit, poikkeehan uuestaankin

Paula kirjoitti...

Vai olitte te viikonloppuna täällä Tampereella. Mielenkiinnolla odotan kuvia ostoksista. =) Tosi ihanaa tavaraa siellä Huldiksessa. Pääsisipä vielä ostelemaan!! Hyvää työviikkoa!

Noora kirjoitti...

Siellä oltiin ja käytiin jopa puistossa katsomassa keinujen uutta järjestystä:) Tännehän pääsee aina ostoksille, senkus tulet! Tai sitten kantsii mennä siihen lähistöllä olevaan puotiin! Eka työpäivä takana, ja väsyttää kamalasti, joten kauniita unia! En jaksa kuvailla nyt mitään ostoksia vaan menen peiton alle.