sunnuntai 23. elokuuta 2009

Uusi koruMeidän perheessä lahjojen saaminen on paras varmistaa itse... Ja onneksi näin tein, sillä Marjan koru oli aivan ihana lahja itselleni ja sopii täydellisesti asukokonaisuuteeni. Koru sopii mielestäni käytettäväksi myös suosikkini eli poolopuseron kanssa talvella.

Mainitsen vielä lopuksi, että poikani lähti juuri elämänsä ensimmäisiin jalistreeneihin Englannin maajoukkueen pelipaita päällään ja Barcelonan housut jalassaan. Sääriä suojasi upouudet suokkarit kera muumisukkien. Vapise Veikkausliiga, täältä pesee!!!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Todella kaunis koru. Ja voit olla varma, että veikkausliigan puntit tutisevat vielä ;)

titta kirjoitti...

Aivan ihana koru!

Meillä oli varusteena Brasilian maajoukkueen takki ja Chelsean asu. Ainiin ja Kroatian lippis, joten vaatteista ei tämän syksyn aloitus jäänyt kiinni, enemmän häiritsi ne väliin jääneet päikyt.

satu kirjoitti...

Nuo Marjan korut ovat kyllä niiiiin kauniita! Tahtoo myös :)

Noora kirjoitti...

Meidän pelaajan ura alkoi suuresta innostuksesta huolimatta kentänreunalta, kun ujous (tai päiväunien puute) pääsi iskemään kesken kaiken, mutta ei todellakaan jää kiinni vaatetuksesta tämä harrastus. Ei myöskään meidän priimaballeriinan...
Mutta eikös vaan tytöt, me kaikki voimme todeta Marjan korujen olevan kauniita. Minäkin tilaan varmasti lisää niitä!

White and life kirjoitti...

Taas osoitus siitä, että meillä on sama maku. Aivan ihana koru <3 Minäkin laitoin jo Marjalle kyselyä josko minullekin tekisi jonkun suloisen korun.

Peeäs: Laitan sinulle tänään sähköpostia niin pidetään vihdoin ne sisustuskemut täällä Jyväskylässä :)

Piia kirjoitti...

Hieno on koru! Ja täällä on valmis apina jalkapalloilijalle =)

Marja kirjoitti...

:) onpas jännä tunne nähdä oma väkerryksensä toisen blogissa. Kauniit kiitokset kehuista - tosi mukava kuulla, että koru oli mieleinen ja sopiva! Näyttää kyllä paremmalta kuin muistinkaan :D

Voi osaan kuvitella tuon pienen pelaajan innokkuuden pelipaita päällä... :)

Noora kirjoitti...

Kiitokset kaikille käynnistänne!
Marja, on tykännyt korusta kovasti. Hauska, että kävit katsomassa kuvia siitä!
White and life, ollaan yhteydessä. Mielelläni tulen Jyväskylään. Kävin kurkkaamassa, että olit tehnyt mansikkaleivoksia ohjeeni mukaan, kiva! Minä otin etanaohjeen talteen, kiitos!
Piia, apina tullaan hakemaan viikonloppuna uuteen kotiinsa. olen aivan innoissani tulossa, laskemme öitä- minä ja lapset...:)