keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Talveen
 Heinäkuun helteistä (!?!) huolimatta ajatukseni ovat muutamia päiviä olleet jo kovin syksyisiä, etenkin lastenvaatteiden suhteen.

Koska luulen tietäväni hyvin tarkkaan minkälaiset toppatakit lapsille olen talveen hankkimassa, olen siirtynyt jo asustepuolelle hankinnoissani.  Tein ensimmäisen tilaukseni Nextille Englantiin sunnuntai-iltana ja jo tiistaina pakettia tuotiin kotiovellemme ilman postikuluja. 

Siirille tilasin ihanat ja lämpöiset Butterfly-töppöset. Harmaat, silkkinauhoin ja paljetein koristellut kengät ovat suloiset, ne miellyttivät niin äitiä kuin tytärtäkin.
Olen joskus kuullut puhuttavan ja itsekin käyttänyt termiä "kaupunkikengät" ns. lasten vähän parempiin kenkiin yhdistettynä. Onnin kenkien kohdalla ei todellakaan puhuta enää kaupunkikengistä. Mutta olisivatko nämä sitten "hallikengät"? Sellaiset jolla mennään lätkämatsiin talvella,  kun puetaan farkut ja baseball-takki päälle. Sopivan rennot, mutta silti tyylikkäät. Myös näihin tennareihin oli nuorimies tyytyväinen.

Pikkutytöt kulkevatkin sitten vanhoissa, isommilta sisaruksilta perityissä tamineissa. Muistelevat sitten isoina, etteivät koskaan saaneet mitään uutta!

No niin, nyt talvesta kesään ja aurinkoon nauttimaan taas paisteesta ja lämmöstä!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Minullakin hyviä kokemuksia Next-tilauksista. Minähän vielä en tiedä millaisessa talvitakissa kuljetaan, mutta jospa se elokuun puolella valkenee ;)

Noora kirjoitti...

En minäkään vielä ole kuin kuvia nähnyt, mutta nekin antavat hyvän kuvan ;) Palataan siihen sitten elokuussa! Værmasti teen jatkossakin edullisia tilauksia Nextiltä.